Sluiten

Stoelen

Eetkamerstoelen en fauteuils kopen bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden.

✔ Ruim assortiment  ✔ Diverse woonstijlen  ✔ Persoonlijk advies

Comfortabele stoelen voor je eetkamer.

Hoe zit jij er bij in je woonkamer? Of je nu aan je eettafel zit of in de zithoek, je doet dat vast zo comfortabel mogelijk. En dat je op stoelen van Helmink Wonen en Keukens ook echt comfortabel zit, merk je snel genoeg. Probeer onze eetkamerstoelen en eetkamer fauteuils maar eens uit. Bij ons vind je stoelen in alle soorten en maten. Design stoelen, rode stoelen of leren stoelen? In landelijke of industriële stijl? Je kiest de stoel uit die jou het beste past. En onze zitspecialisten helpen je daarbij.

Eetkamerstoelen.

Grote kans dat je niet alleen tijdens het eten op je eetkamerstoel zit. Ook als je thuis werkt, een spelletje speelt of visite ontvangt, schuif je de eetkamerstoelen waarschijnlijk graag aan. Behalve dat we ervoor zorgen dat de stoelen voor 100% in je interieur passen, letten we bij ons advies ook op de praktische kanten van je eetkamerstoelen. Zodat je je stoelen bijvoorbeeld snel onder tafel kunt schuiven en je ze ook gemakkelijk bij je zithoek betrekt.

Wil je een draaibare eetkamerstoel of een stoel met leuningen? Wij hebben ze in onze collectie.

Eetkamer fauteuils.

Even een momentje voor jezelf. Na een drukke dag kom je tot rust met een heerlijke maaltijd zittend in je luxe eetkamerstoel met armleuningen, ook wel een eetkamer fauteuil genaamd. En ook als je geen drukke dag hebt, geniet je natuurlijk van je eetkamerfauteuil. Van traditionele fauteuils tot moderne draaifauteuils, wij hebben de mooiste eetkamerfauteuils voor je klaarstaan in de showroom. Twijfel je of jouw fauteuil aan tafel blauw, cognac of grijs moet worden? Of dat een leren bekleding of juist een stoffen bekleding beter tot zijn recht komt in je eetkamer? Onze adviseurs gaan aan de slag met jouw woonwensen. Zodat je fauteuil je lievelingsstoel wordt.

Stoelen kopen in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.

Onze merken

Bij Helmink Wonen en Keukens verkopen we onder meer de volgende merken:

Inspiratie nodig voor je woonkamer? Kijk in ons Lookbook.