Helmink Wonen en Keukens adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Helmink Wonen en Keukens neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Helmink Wonen en Keukens adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Zutphenseweg in Vorden vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gevestigd in een ruim 3000 m2 pand, gespecialiseerd in keukens, meubelen, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort. Alles onder 1 dak!


Maak een afspraak

De service van Helmink Wonen en Keukens

Bij Helmink Wonen in Vorden vindt u ruim 3000 m2 aan complete woninginrichting. Keukens, banken, eethoeken, boxsprings, bedden, zonwering, gordijnen, vloeren, bij ons vindt u alles onder één dak. Voor de winkel is er ruime en gratis parkeergelegenheid. In de winkel is een lift aanwezig. In onze 'coffee corner' is er altijd gelegenheid voor een kopje koffie. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze winkel.


Navigeer naar Helmink Wonen en Keukens

Werken bij Helmink Wonen en Keukens

Lijkt het u leuk om te werken of stage te lopen in de woon- & keukenbranche? Vindt u het leuk om te werken in een jong familiebedrijf en een creatief team in hartje Vorden? Bekijk dan hier onze eventuele vacatures. Zijn er geen openstaande vacatures, stuur ons dan een open sollicitatie met uw motivatie en CV zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen!


Werken bij Helmink Wonen & Keukens

De grote merken van Helmink Wonen en Keukens

Bij Helmink Wonen en Keukens verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Desso
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Vandyck
Eastborn
Silvana
De Toekomst
Nobilia
Matrair
ROM | Versato
Enzo Pellini
Bora
Quooker