.
Sluiten

Over Helmink Wonen en Keukens

Team Helmink

Helmink Wonen en Keukens neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van je bedrijf?

Wij adviseren, ontwerpen en realiseren als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Zutphenseweg in Vorden vind je alles onder 1 dak!

Actueel

Blijf op de hoogte van alles wat er gebeurd bij Helmink Wonen en Keukens. Bekijk hier het actuele nieuws.

De service van Helmink Wonen en Keukens

Bij Helmink Wonen in Vorden vind je ruim 3000 m2 aan complete woninginrichting. Keukens, banken, eethoeken, boxsprings, bedden, zonwering, gordijnen, vloeren, bij ons vind je alles onder één dak. Voor de winkel is er ruime en gratis parkeergelegenheid. In de winkel is een lift aanwezig. In onze 'coffee corner' is er altijd gelegenheid voor een kopje koffie. Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze winkel.

Werken bij Helmink Wonen en Keukens

Lijkt het je leuk om te werken of stage te lopen in de woon- & keukenbranche? Vind je het leuk om te werken in een jong familiebedrijf en een creatief team in hartje Vorden? Bekijk dan hier onze eventuele vacatures. Zijn er geen openstaande vacatures, stuur ons dan een open sollicitatie met jouw motivatie en CV zodat wij kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Zeker van je aankoop met een CBW-erkende winkelCBW_logo.jpg
Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. 

✔ Meer garanties na je aankoop                              ✔ Nette aanbetalingsregeling                           ✔ Onpartijdige klachtafhandeling