.

Actueel

Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Slapen

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink Wonen en Slapen? Je leest het hier!

Winkelbezoek op afspraak

Vanaf 3 Maart is het weer mogelijk wooninspiratie op te doen bij ons in de winkel! U kunt hiervoor een bezoek plannen op afspraak. Dit kan eenvoudig via onze afsprakenpagina of via ons telefoonnummer (0575-551514) of emailadres (info@helminkwonen.nl). Houdt u er rekening mee dit minimaal 4 uur voor het gewenste tijdstip te doen. Wilt u graag een afspraak maar nog niet direct naar de winkel komen dan is ook een online afspraak met een adviseur een mogelijkheid. 

Corona winkelmaatregelen

Onze winkel is door de lockdown helaas alleen te bezoeken op afspraak. Uiteraard zijn er ook diverse andere mogelijkheden om wooninspiratie op te doen of met ons contact op te nemen voor een woonadvies. Dit veelal door gebruik van diverse digitale kanalen. Hou ook onze sociale media in de gaten voor nieuws, woontips en inspiratie. De actuele informatie vindt u op onze speciale Corona pagina.

All in House 5 jaar garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.

Bekijk diverse opstellingen in ons keukenjournaal

In 5 stappen naar uw droom keuken!

In ons nieuwe keukenjournaal laten wij u diverse opstellingen en mogelijkheden zien uit onze collectie.Uiteraard voor de scherpste prijs!

Laat GRATIS een 3D ontwerp maken om uw eigen wensen en indeling in beeld te brengen.

Maak een afspraak of kom naar de winke en doe alvast wat inspiratie op in ons magazine. 

Vernieuwde online 3D keukenplanner

Onze Online 3D Keukenplanner is vernieuwd. Alvast ideeën opdoen en uw keuken zelf tekenen voordat u een bezoek brengt aan onze winkel? Dat is nu makkelijker dan ooit! De nieuwe planner heeft een moderne, slimme interface, en is nog eenvoudiger en doeltreffender in gebruik. Ook is hij volledig responsive, wat betekent dat hij volledig compatible is met mobiele apparaten. Door eventueel uw tekening door te sturen maken wij voor u vast een offerte op maat. Wij wensen u veel plezier en creativiteit!

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook