Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

Vacature Keuken- & Interieuradviseur

Helmink Wonen & Keukens in Vorden is al 60 jaar specialist in wonen op het gebied van meubelen, stoffering, slapen en sinds 2016 ook keukens. Wij zijn een dynamisch bedrijf waarbij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan!

Wij zoeken per direct een enthousiaste, creatieve en commerciele keuken- & interieuradviseur (fulltime) om ons team te versterken.


Meer informatie

Zonwering Zomeractie

Profiteer van extra voordeel op buitenzonwering zoals terrasschermen, screens en rolluiken, en zit tijdens de zomer heerlijk in de schaduw! Alle schermen zijn er in diverse bak- & stofkleuren en met elektrische bediening. Uiteraard kunnen wij u adviseren, meten en worden de schermen vakkundig gemonteerd.


Meer informatie

2e Electrische Verstelling Gratis

ACTIE TIP | Bij aankoop van een bank Nordic Corner of Cross nu een 2e electrische verstelling of poef GRATIS! 3-Zits al vanaf 1395,- in leder met electrische relax!


Meer informatie

20% Korting op Vivante Raamdecoratie

Profiteer nu van onze Vivante voorjaarsaktie en ontvang 20% korting op alle raamdecoratie uit de Vivante huiscollectie! Bekijk de actie of neem contact met ons op.


Meer informatie

Bekijk diverse opties en opstellingen in ons Keukenjournaal

In 5 stappen naar uw droom keuken! In ons nieuwe keukenjournaal laten wij u diverse opstellingen en mogelijkheden zien uit onze collectie. Uiteraard voor de scherpste prijs! Laat GRATIS een 3D ontwerp maken om uw eigen wensen en indeling in beeld te brengen.


Bekijk ons Keukenjournaal

Interieurtip: Creatieve wandkleden 100% biologisch katoen

De collectie wandkleden van Urban Cotton Amsterdam is nu ook te bekijken in onze showroom. Deze prachtige kleden schieten in hoog tempo naar de nieuwste woontrend voor 2018. Urban Cotton biedt een unieke collectie aan wandkleden. Deze 100% biologisch katoenen wandkleden brengen ieder interieur tot leven. Maak een groot gebaar met één XL-item. Ook en misschien juist wel als je klein behuisd bent. Een item met grote afmetingen laat de ruimte namelijk meteen groter lijken. Je huis maak je pas echt persoonlijk met opvallende eyecatchers!

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al meer dan een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2018 is het alweer zestig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.