.
Sluiten

Actueel

Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Slapen

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink Wonen en Slapen? Je leest het hier!

Helmink Wonen in Vorden 65 jaar

1 september 1958 - 2023

Op 1 september 2023 bestaat Helmink Wonen in Vorden 65 jaar. In 1958 opende Arnold Helmink op 1 september zijn woonwinkel in Vorden. Nu 65 jaar later wordt het familiebedrijf gerund door de 3e generatie Helminks, Marco, Arjan en Jeroen. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot 3000 m2 wooninspiratie in het centrum van Vorden, met alles op het gebied van wonen, slapen, vloeren, zonwering en keukens!

Wie jarig is trakteert! Tijdens onze jubileum weken hebben wij een aantal leuke acties voor u georganiseerd in samenwerking met enkele leveranciers. Elke week profiteert u van een ander soort product uit onze gevarieerde collectie. Hou onze actiepagina in de gaten voor meer informatie. We starten eind september met de actieweken! 

Broers Helmink oogsten lof met winkel in wonen én keukens

Interview met de broers Helmink door Luuk Stam

Bekijk hier het interview dat weekblad Contact onlangs afnam met de broers Helmink, naar aanleiding van het 65-jarig jubileum van Helmink Wonen en Keukens in Vorden. 

Nieuw: Dealer van Bella Donna Hoeslakens

Slaap groots: op een koninklijk hoeslaken. Eersteklas verwerkt en veredeld getwijnd garen van katoen met lange vezels, gebreid tot een ondoorzichtig, zeer mooi zwaar laken, maakt van de Bella Donna Jersey een hoeslaken uit de topklasse. Het hoogwaardige laken zit perfect op iedere matras en heeft een lange levensduur. Aloë vera & arganolie geven het schitterende laken het zijdeachtige oppervlakgevoel en de schitterende glans. Daarbij is het hoogwaardige laken pillingvrij, kleurecht en buitengewoon duurzaam. Compromisloze kwaliteit. Zo koninklijk kan slapen zijn!

Profiteer in onze meubeloutlet!

Meubel Outlet Vorden is gevestigd op de 2e etage van Helmink Wonen en Keukens in Vorden. Je koopt daar kwaliteitsmeubelen tegen zeer hoge kortingen. Showmodellen uit verlopen collecties of restpartijen van diverse leveranciers. De outlet wordt regelmatig aangevuld! De meubelen zijn niet na te bestellen of uit collectie maar dat geeft ook niks als je de kleuren mooi vindt! En dat bespaart je heel veel geld! Alles direct leverbaar en mee te nemen.

ROM 1961 Premium Dealer

Voor meer geluksmomenten op de bank

Als ROM1961 Premium Dealer geven wij u deskundig advies en vorm aan de bank waar u van droomt. Het hart van uw woning is dus volledig op maat gemaakt.
Volgens dit concept en met onze know-how maken we van uw droombank de werkelijkheid, zonder daarbij concessies te doen. De ROM1961 banken passen perfect, zijn comfortabel, onderhoudsvriendelijk en duurzaam en zien er ook nog eens goed uit! Kom zelf dit nieuwe concept in onze showroom bekijken of maak een afspraak met onze adviseurs. 

All in House 5 jaar garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook