Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

2e Paasdag Gesloten

Helaas hebben wij moeten besluiten om onze paasshow op 2e Paasdag niet door te laten gaan. Wij willen iedereen aanmoedigen deze dagen toch zoveel mogelijk thuis te blijven en willen voorkomen dat we ook bij ons in de achterhoek een deurbeleid moeten houden. In onze winkel zijn doordeweeks de RIVM richtlijnen prima aan te houden, daarom bent u de overige dagen in de paasweek van harte welkom! Ook op afspraak of via een videogesprek is mogelijk.


Afspraak Maken

Winkelupdate: Woonshoppen Online

Beste mensen,

Wat is het een bizarre tijd. Heel de wereld ligt bijna stil. Vele mensen zitten verplicht thuis, terwijl anderen in bijvoorbeeld de zorg op volle toeren draaien. Opeens zijn andere dingen even niet meer zo belangrijk en proberen we allemaal ons steentje bij te dragen om dit nare virus te kunnen stoppen.

In onze winkel hebben we inmiddels diverse (hygiëne) maatregelen genomen en wordt alles extra grondig schoongehouden (zie bericht hieronder). Tevens vragen wij onze bezoekers goed rekening te houden met de 1,5 meter afstand en krijgt u van ons een vriendelijke glimlach in plaats van een hand. Mede door deze en andere maatregelen en de richtlijnen van het RIVM en de gemeente is een bezoek aan onze winkel nog goed mogelijk maar vragen wij u zoveel mogelijk een afspraak te maken. Zo kunnen wij zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel lopen en dat ruime afstand houden van elkaar goed mogelijk is.

Thuis blijven is natuurlijk het meest verstandig! Tijdens deze lange weken in huis zullen ongetwijfeld de woonkriebels gaan spelen en gaat u bedenken wat u nog aan uw interieur kunt veranderen. Daar willen wij u graag bij helpen hebben daarom diverse online mogelijkheden om u te inspireren en te adviseren zonder dat u daarvoor naar onze winkel hoeft te komen. Deze tippen wij nog even aan in onze nieuwsbrief. Denk bijvoorbeeld aan onze website, waar een groot deel van onze collectie en folders te vinden is voor inspiratie. Ons lookbook voor inspiratie en ideeën. Bezoekt u ons liever niet maar wilt u wel een adviesgesprek over uw interieur, neem dan contact met ons op via Skype. Hiervoor kunt u een afspraak maken via ons formulier. Alvast keukenideeën op doen of vast een mooie 3D opstelling maken kan ook vanaf de bank via onze website. Meer informatie over het online woonshoppen bij Helmink Wonen vindt u in onze nieuwsbrief.

Bezorgingen en afspraken bij u thuis kunnen vooralsnog doorgaan in overleg en met gepaste afstand. Heeft u bij ons iets in bestelling staan houdt u dan wel rekening met langere levertijden. Door de lock-down in ondermeer Duitsland en België krijgen wij geen goederen meer aangeleverd. Voor vragen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen via telefoon, email of WhatsApp. Wij proberen deze zsm te beantwoorden.

Achter de schermen zitten wij niet stil en zullen u blijven proberen te inspireren met alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Hou onze website en social media goed in de gaten. Pas goed op uw gezondheid en die van anderen!

Jeroen, Marco en Arjan Helmink
namens Team Helmink Wonen & Keukens

INFORMATIE MBT CORONAVIRUS

Op dit moment blijft onze winkel geopend met inachtneming van de adviezen van het RIVM en de gemeente. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn voor ons erg belangrijk. Daarom hebben wij vanzelfsprekend maatregelen genomen.

  • Medewerkers met lichte klachten blijven thuis.
  • Uiteraard zorgen we voor een optimale hygiëne in onze winkel.
  • Direct hand-op-hand contact wordt zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt van onze medewerkers een vriendelijke glimlach.

Wat vragen wij van u?

  • Houdt ten alle tijde minimaal 1,5 meter afstand tussen onze medewerkers en andere klanten.
  • Bent u verkouden of heeft u gezondheidsklachten blijf dan nog even in huis. Bel ons gerust voor een afspraak zodat wij dit verder met u door kunnen nemen.
  • Reken bij de kassa bij voorkeur af met uw pinpas of mobiele telefoon. Wanneer je alleen over contant geld beschikt verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact.
  • In principe gaan bestaande afspraken door. Wilt u dit liever zelf afzeggen of voelt u zich niet lekker neem dan contact met ons op.

Telefoon: 0575-551514
Email: info@helminkwonen.nl

Wij hopen op uw begrip in deze bizarre tijd. Pas goed op uzelf en op anderen!

Jeroen, Marco en Arjan Helmink

Vacature - Woningstoffeerder (Circa 30 uur)

Helmink Wonen & Keukens in Vorden is al meer dan 60 jaar specialist in wonen op het gebied van meubelen, stoffering, slapen en sinds 2016 ook keukens. Wij zijn een dynamisch bedijf waarbij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste 'Woningstoffeerder' om ons team te versterken.

Klik op onderstaande button om meer te lezen over deze vacature.


werken bij helmink wonen & keukens

Vernieuwde online 3D Keukenplanner

Onze Online 3D Keukenplanner is vernieuwd. Alvast ideeën opdoen en uw keuken zelf tekenen voordat u een bezoek brengt aan onze winkel? Dat is nu makkelijker dan ooit! De nieuwe planner heeft een moderne, slimme interface, en is nog eenvoudiger en doeltreffender in gebruik. Ook is hij volledig responsive, wat betekent dat hij volledig compatible is met mobiele apparaten. Door eventueel uw tekening door te sturen maken wij voor u vast een offerte op maat. Wij wensen u veel plezier en creativiteit!


Design@Web 3D Keukenplanner

Meubel Outlet Vorden

Onze Meubel Outlet aan de Zutphenseweg 15 in Vorden is geopend. U koopt daar kwaliteitsmeubelen tegen zeer hoge kortingen. Showmodellen uit verlopen collecties of restpartijen van diverse leveranciers. De outlet wordt regelmatig aangevuld! De meubelen zijn niet na te bestellen of uit collectie maar dat geeft ook niks als u de kleuren mooi vindt! En dat bespaart u heel veel geld! Alles direct leverbaar en mee te nemen.


Meer informatie

Bekijk diverse opties en opstellingen in ons Keukenjournaal

In 5 stappen naar uw droom keuken! In ons nieuwe keukenjournaal laten wij u diverse opstellingen en mogelijkheden zien uit onze collectie. Uiteraard voor de scherpste prijs! Laat GRATIS een 3D ontwerp maken om uw eigen wensen en indeling in beeld te brengen.


Bekijk ons Keukenjournaal

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al meer dan een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2018 is het alweer zestig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.