Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

Bekijk diverse opties en opstellingen in ons Keukenjournaal

In 5 stappen naar uw droom keuken! In ons nieuwe keukenjournaal laten wij u diverse opstellingen en mogelijkheden zien uit onze collectie. Uiteraard voor de scherpste prijs! Laat GRATIS een 3D ontwerp maken om uw eigen wensen en indeling in beeld te brengen.


Bekijk ons Keukenjournaal

Actietoppers Relax: Rico en Mees

Onze 2 actietoppers in relaxen zijn er weer! De fauteuils Rico en Mees. In 33 diverse stoffen of 6 leersoorten. Handmatig of elektrisch verstelbaar of met accu. In 3 maten en diverse poot opties. En dat voor een prijs vanaf slechts 599.- Kom rustig proefzitten en meten in onze winkel. Eventueel met gratis wekservice door onze adviseurs.


meer informatie

Nieuw: Famous 45 Relaxstoelen

Vanuit een basis fauteuil kunnen wij 45 diverse unieke modellen voor u samenstellen waarbij we rekening houden met uw persoonlijke maatwerk. Deze fauteuil zit gegarandeerd als gegoten! Nu ter introductie met gratis trendy leeslamp t.w.v. 109,-. Bekijk onze nieuwe folder voor meer informatie en kom op uw gemak proefzitten in onze showroom!


meer informatie

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al meer dan een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2018 is het alweer zestig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.