.

Actueel

Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Slapen

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink Wonen en Slapen? Je leest het hier!

Corona winkelmaatregelen

Onze winkel is gelukkig weer normaal geopend. Houdt u in ieder geval 1,5 meter afstand, wat geen probleem moet zijn met 3000 m2 showroom. De actuele informatie vindt u op onze speciale Corona pagina.

Liever afspraak maken?

Onze winkel is gelukkig weer normaal te bezoeken. Houdt u hierbij wel rekening met de geldende coronaregels van het RIVM. Wilt u uw bezoek zo kort mogelijk houden dan is het nog steeds mogelijk een afspraak te maken. U kunt hiervoor een bezoek plannen via onze website. Dit kan eenvoudig via onze afsprakenpagina

Vacature - Woningstoffeerder (Circa 30 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste 'Woningstoffeerder'.

Als woningstoffeerder werk je samen met ervaren collega's, en ben je elke dag weer bezig alles uit jezelf te halen met dit prachtige vak. Je bent jong, flexibel, niet bang voor een uitdaging en weet van aanpakken. Geen dag is hetzelfde. Je gaat op pad om meubels en keukens te bezorgen, PVC en tapijt te leggen, of om een zonnescherm op te hangen. Je hebt een bijzonder vak, want bij elke klant waar je je werk hebt afgerond laat je een mooi interieur en een grote glimlach achter! We bieden je een afwisselende baan in een leuk team waar jong enthousiasme en jarenlange ervaring elkaar dagelijks versterken!

All in House 5 jaar garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook