Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

4 Dagen Mega Magazijnverkoop

Vanaf donderdag 22 november 's avonds t/m zondag 25 november a.s. organiseren wij weer onze spectaculaire MEGA MAGAZIJNUITVERKOOP. Alle uitlopende en overgebleven showmodellen uit de 'oude' collectie gaan met extreem veel kortingen weg! Alles is direct leverbaar.

Wij starten op donderdag 22 november van 18:00 - 20:00 uur. De ingang van het magazijn bevindt zich aan de linkerzijde van ons pand. Daarna heb je nog 3 dagen kans, vrijdag 23 november van 13:00 - 20:00 uur, zaterdag 24 november van 13:00 - 17:00 uur en zondag 25 november van 13:00 - 17:00 uur om tegen zeer scherpe prijzen je lievelingsmeubel te kopen.


meer informatie

Vandaag besteld, morgen in huis!*

Twee stoelen uit onze collectie bestelt u vandaag, en worden dan morgen bij u thuis afgeleverd! Het zijn de stoel Winsor (€ 289,= per stuk) en de stoel Lester (€ 289,= per stuk). Beide stoelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

* voor 17.00 uur besteld

** zelfmontage


meer informatie & bestellen

Vivante woningtextiel aktie

SPECIALE AKTIE | Profiteer van onze Winter Woningtextiel Aktie. Nu 3 weken lang 20% korting op alle Vivante raamdecoratie en vloeren! Bekijk de diverse mogelijkheden bij ons in de winkel.

Actie Relaxfauteuil Mees

Wij hebben wederom een prachtige relaxfauteuil voor u ingekocht als speciaal actiemodel! Relaxfauteuil Mees zit formidabel, kan in stof en leder, in diverse maten, en is manueel of elektrisch verstelbaar. U kunt hem samenstellen zoals u zelf wilt! Relaxfauteuil Mees heeft u al in stof en handverstelbaar voor slechts 599.- incl. CBW garantie. Kom snel proefzitten in onze showroom en laat u verrassen!


Meer informatie

Opening Slaapafdeling Altijd Goed Slapen

Het is zover! Eindelijk is onze nieuwe slaapafdeling gereed. Na de uitverkoop van de oude collectie en een maand flink breken op de afdeling is alles klaar en staat de nieuwe AGS, 'Altijd Goed Slapen' collectie, op de plek. Een compleet nieuwe collectie aan boxsprings, bedden, matrassen, dekbedden en hoofdkussens. Met ons nieuwe label GRANDEUR gaan wij u verrassen met een perfecte prijs / kwaliteit verhouding. Bekijk hier de nieuwste folder. Een voorproefje vindt u uiteraard ook op onze website.


Nieuwe slaapcollectie bij Helmink Wonen

Nescafe Dolce Gusto Mini Me cadeau!

Tijdens ons slaapfeestje op onze nieuwe 'Altijd Goed Slapen' afdeling is ook Silvana Support in de feeststemming! Bij aankoop van 2 Silvana Support hoofdkussens krijgt u de Nescafe ® Dolce Gusto Mini Me t.w.v. 99,95 cadeau! Heeft u slechts 1 kussen nodig dan kunt u de Dolce Gusto Mini Me meenemen tegen bijbetaling van slechts 19,95.


meer informatie

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al meer dan een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2018 is het alweer zestig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.