Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

Slapen Mega Sale

Profiteer nu van scherp geprijsde slaapartikelen tijdens onze mega sale. Wij hebben diverse mooie aanbiedingen voor u geselecteerd. Bekijk de actiefolder en meer info op onze website en kom bij ons aan voor persoonlijk advies!


naar de acties

Actie Superrr Stoelen

Sla je slag en profiteer nu van de scherpste prijs op onze 2 beste eetkamerstoelen Pampus en Coni. Leverbaar in verschillende kleuren stof. Prijs obv zelfmontage, leverbaar per 2 stuks.


meer informatie

Nieuw in relax collectie: Fauteuil Rondo

Deze week krijgt u weer onze nieuwe relaxfolder in de brievenbus. Mooie diverse relaxstoelen voor jong en oud. Nieuw in onze collectie is nu ook de Rondo relaxfauteuil. Een sta-op stoel die in een aantal uitvoeringen extra snel leverbaar is. Voor meer informatie kunnen onze adviseurs er u alles over vertellen. Blader ook online door onze nieuwe relaxfolder of nog beter, kom lekker proefzitten!


bekijk de rondo relaxfauteuil

Nieuw in collectie: Quooker

QUOOKER, de kraan die alles kan. Als dealer van dit mooie Nederlandse merk kunnen wij u er alles over vertellen. Voor je gekookte eitje in de ochtend, de karaf bruisend water bij het eten. Het kopje thee voor het slapengaan. Ontdek de vele toepassingen!


meer informatie

Bekijk diverse opties en opstellingen in ons Keukenjournaal

In 5 stappen naar uw droom keuken! In ons nieuwe keukenjournaal laten wij u diverse opstellingen en mogelijkheden zien uit onze collectie. Uiteraard voor de scherpste prijs! Laat GRATIS een 3D ontwerp maken om uw eigen wensen en indeling in beeld te brengen.


Bekijk ons Keukenjournaal

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al meer dan een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2018 is het alweer zestig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.