.

Actueel

Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Slapen

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink Wonen en Slapen? Je leest het hier!

Bekijk diverse opstellingen in ons keukenjournaal

In 5 stappen naar uw droom keuken!

In ons nieuwe keukenjournaal laten wij u diverse opstellingen en mogelijkheden zien uit onze collectie.Uiteraard voor de scherpste prijs!

Laat GRATIS een 3D ontwerp maken om uw eigen wensen en indeling in beeld te brengen.

Maak een afspraak of kom naar de winke en doe alvast wat inspiratie op in ons magazine. 

Vernieuwde online 3D keukenplanner

Onze Online 3D Keukenplanner is vernieuwd. Alvast ideeën opdoen en uw keuken zelf tekenen voordat u een bezoek brengt aan onze winkel? Dat is nu makkelijker dan ooit! De nieuwe planner heeft een moderne, slimme interface, en is nog eenvoudiger en doeltreffender in gebruik. Ook is hij volledig responsive, wat betekent dat hij volledig compatible is met mobiele apparaten. Door eventueel uw tekening door te sturen maken wij voor u vast een offerte op maat. Wij wensen u veel plezier en creativiteit!

All in House 5 jaar garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.

Corona winkelmaatregelen

Onze winkel is toegankelijk met inachtneming van de adviezen van het RIVM en de gemeente. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn voor ons erg belangrijk. Daarom hebben wij vanzelfsprekend maatregelen genomen. De actuele informatie vindt u op onze speciale Corona pagina.

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook