Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

Altijd Goed Slapen Collectie

Bekijk de mogelijkheden van onze ‘Altijd Goed Slapen’ collectie in onze nieuwe folder. Probeer onze scherp geprijsde premium collectie Grandeur matrassen. Profiteer van diverse aanbiedingen zoals onze nieuwe elektrisch verstelbare boxspring voor 2095,- of 2 hoofdkussens voor 45.-. Onze adviseurs maken u wel weer wakker! Klik hier om de collectie te bekijken.


Naar de online folder

Outlet Verkoop Januari

Vanaf 7 januari starten wij met onze Januari Outlet Verkoop. Vele showmodellen moeten weg in verband met de nieuwe collecties van 2019. Profiteer nu van kortingen tot 70% op mooie kwaliteitsmeubelen. Wees er snel bij om te kijken of uw droommeubel er tussen staat. Alles direct leverbaar!


meer informatie

Werken bij Helmink Wonen & Keukens

Op dit moment hebben wij een vacature open staan! Lijkt het u leuk te werken in een uitdagende en creatieve omgeving, in een team waarin jong enthousiasme en jarenlange ervaring elkaar dagelijks versterken? Laat het ons weten! Wij zijn op zoek naar:

  • Leerling Stoffeerder

Bekijk de vacature pagina en stuur ons uw motivatie en CV. We zien graag je reactie tegemoet!


werken bij Helmink Wonen & Keukens

Vandaag besteld, morgen in huis!*

Twee stoelen uit onze collectie bestelt u vandaag, en worden dan morgen bij u thuis afgeleverd! Het zijn de stoel Winsor (€ 289,= per stuk) en de stoel Lester (€ 289,= per stuk). Beide stoelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

* voor 17.00 uur besteld

** zelfmontage


meer informatie & bestellen

Bekijk diverse opties en opstellingen in ons Keukenjournaal

In 5 stappen naar uw droom keuken! In ons nieuwe keukenjournaal laten wij u diverse opstellingen en mogelijkheden zien uit onze collectie. Uiteraard voor de scherpste prijs! Laat GRATIS een 3D ontwerp maken om uw eigen wensen en indeling in beeld te brengen.


Bekijk ons Keukenjournaal

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al meer dan een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2018 is het alweer zestig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.