Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

Grote Showroom Uitverkoop Slapen

Wij gaan u blij maken met mooie slaapkamerproducten en... de hoogste kortingen tijdens de Grote Showroom Uitverkoop! In verband met een collectiewijziging maken we ruimte in onze showroom. Alles moet weg!


Naar de Actie

Actie Relaxfauteuil Mees

Wij hebben wederom een prachtige relaxfauteuil voor u ingekocht als speciaal actiemodel! Relaxfauteuil Mees zit formidabel, kan in stof en leder, in diverse maten, en is manueel of elektrisch verstelbaar. U kunt hem samenstellen zoals u zelf wilt! Relaxfauteuil Mees heeft u al in stof en handverstelbaar voor slechts 599.- incl. CBW garantie. Kom snel proefzitten in onze showroom en laat u verrassen!


Meer informatie

Zonwering Zomeractie

Profiteer van extra voordeel op buitenzonwering zoals terrasschermen, screens en rolluiken, en zit tijdens de zomer heerlijk in de schaduw! Alle schermen zijn er in diverse bak- & stofkleuren en met elektrische bediening. Uiteraard kunnen wij u adviseren, meten en worden de schermen vakkundig gemonteerd.


Meer informatie

Nieuwe Vivante Trendkrant - 20% Korting op PVC vloeren

Onze nieuwe Trendkrant, zomer 2018, is weer een prachtige editie geworden boordevol woontips, trends en leuke acties. Zo krijgt u uitleg over de nieuwste materialen en kleuren en ontvangt u bij aanschaf van Vivante raamdecoratie of PVC vloeren ook nog eens 20% korting! Laat u inspireren met deze folder en kom naar onze winkel voor persoonlijk advies.

Acties:

20% korting op Vivante raamdecoratie: Klik hier.
20% korting op Vivante PVC vloeren: Klik hier.


Blader door onze Trendkrant

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al meer dan een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2018 is het alweer zestig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.