Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

Nieuw in onze keuken collectie: Pieter Rikken!

Nieuw in onze keuken collectie: Pieter Rikken! Pieter adviseert al 15 jaar de mooiste keukenopstellingen en mogelijkheden in elke persoonlijke situatie, en zal dit nu samen met Arjan ook voor jou doen. Hij is inmiddels helemaal ingewerkt na het testen van onze keukens. Je komt Pieter vast een keer tegen of kom gezellig aan om kennis te maken!


Naar de keukens

Laat u inspireren door de omvang en mogelijkheden van onze collectie

Onze keukens bieden een veelzijdigheid aan mogelijkheden in opties, kleuren, opstellingen en materialen. In onze designkeuken folder laten wij u een gevarieerd en luxe aanbod zien van diverse mogelijkheden en prijsklassen.


Bekijk onze Designkeuken folder

Actie Relaxfauteuil Mees

Wij hebben wederom een prachtige relaxfauteuil voor u ingekocht als speciaal actiemodel! Relaxfauteuil Mees zit formidabel, kan in stof en leder, in diverse maten, en is manueel of elektrisch verstelbaar. U kunt hem samenstellen zoals u zelf wilt! Relaxfauteuil Mees heeft u al in stof en handverstelbaar voor slechts 599.- incl. CBW garantie. Kom snel proefzitten in onze showroom en laat u verrassen!


Meer informatie

Zonwering Zomeractie

Profiteer van extra voordeel op buitenzonwering zoals terrasschermen, screens en rolluiken, en zit tijdens de zomer heerlijk in de schaduw! Alle schermen zijn er in diverse bak- & stofkleuren en met elektrische bediening. Uiteraard kunnen wij u adviseren, meten en worden de schermen vakkundig gemonteerd.


Meer informatie

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie
  1. Home breadcrumb
  2. Actueel

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al meer dan een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2018 is het alweer zestig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.