Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

Corona: Maatregelen Winkelbezoek

Onze winkel is toegankelijk met inachtneming van de adviezen van het RIVM en de gemeente. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn voor ons erg belangrijk. Daarom hebben wij vanzelfsprekend maatregelen genomen. De actuele informatie vindt u op onze speciale Corona pagina.


Meer Corona Nieuws

Bekijk diverse opties en opstellingen in ons Keukenjournaal

In 5 stappen naar uw droom keuken! In ons nieuwe keukenjournaal laten wij u diverse opstellingen en mogelijkheden zien uit onze collectie. Uiteraard voor de scherpste prijs! Laat GRATIS een 3D ontwerp maken om uw eigen wensen en indeling in beeld te brengen.


Bekijk ons Keukenjournaal

Vernieuwde online 3D Keukenplanner

Onze Online 3D Keukenplanner is vernieuwd. Alvast ideeën opdoen en uw keuken zelf tekenen voordat u een bezoek brengt aan onze winkel? Dat is nu makkelijker dan ooit! De nieuwe planner heeft een moderne, slimme interface, en is nog eenvoudiger en doeltreffender in gebruik. Ook is hij volledig responsive, wat betekent dat hij volledig compatible is met mobiele apparaten. Door eventueel uw tekening door te sturen maken wij voor u vast een offerte op maat. Wij wensen u veel plezier en creativiteit!


Design@Web 3D Keukenplanner

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al meer dan een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2018 is het alweer zestig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.