.

Actueel

Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Slapen

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink Wonen en Slapen? Je leest het hier!

Weer open vanaf 28 April

Vanaf 28 April is het weer mogelijk onze winkel te bezoeken. Houdt u hierbij wel rekening met de geldende coronaregels van het RIVM. Zo is een mondkapje tijdens uw bezoek aan onze winkel verplicht. Wilt u uw bezoek zo kort mogelijk houden dan is het nog steeds mogelijk een afspraak te maken. U kunt hiervoor een bezoek plannen via onze website. Dit kan eenvoudig via onze afsprakenpagina

Corona winkelmaatregelen

Onze winkel is tijdens de pandemie gewoon te bezoeken. Uiteraard vragen wij u wel rekening te houden met de geldende coronamaatregelen van het RIVM en onze winkel om voor iedereen een veilig winkelbezoek mogelijk te maken. Draag bijvoorbeeld een mondkapje tijdens uw bezoek (ook als u bent gevaccineerd) en houdt 1,5 meter afstand. De actuele informatie vindt u op onze speciale Corona pagina.

Vacature - Woningstoffeerder (Circa 30 uur)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste 'Woningstoffeerder'.

Als woningstoffeerder werk je samen met ervaren collega's, en ben je elke dag weer bezig alles uit jezelf te halen met dit prachtige vak. Je bent jong, flexibel, niet bang voor een uitdaging en weet van aanpakken. Geen dag is hetzelfde. Je gaat op pad om meubels en keukens te bezorgen, PVC en tapijt te leggen, of om een zonnescherm op te hangen. Je hebt een bijzonder vak, want bij elke klant waar je je werk hebt afgerond laat je een mooi interieur en een grote glimlach achter! We bieden je een afwisselende baan in een leuk team waar jong enthousiasme en jarenlange ervaring elkaar dagelijks versterken!

All in House 5 jaar garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Vanaf 28 april is onze showroom weer geopend, lees hier alles over onze maatregelen.