Sluiten

www.meubeloutletvorden.nl

Showmodellen en restpartijen | Powered by Helmink Wonen & Keukens | 2e Etage Zutphenseweg 24 Vorden

Leegverkoop, OP=OP!

Bezoek onze outlet leegverkoop op de 2e etage! Hoge kortingen op banken, hoekbanken, kasten, eethoeken, karpetten en meer. Alles moet weg en is direct leverbaar. OP=OP!

Profiteer in onze meubeloutlet!

Meubel Outlet Vorden is gevestigd op de 2e etage van Helmink Wonen en Keukens in Vorden. Je koopt daar kwaliteitsmeubelen tegen zeer hoge kortingen. Showmodellen uit verlopen collecties of restpartijen van diverse leveranciers. De outlet wordt regelmatig aangevuld! De meubelen zijn niet na te bestellen of uit collectie maar dat geeft ook niks als je de kleuren mooi vindt! En dat bespaart je heel veel geld! Alles direct leverbaar en mee te nemen.

Nu ook op Instagram

Meubel Outlet Vorden is nu ook te volgen via Instagram! Blijf dagelijks op de hoogte van onze nieuwe aanbiedingen en acties. Ook dagaanbiedingen plaatsen wij direct via Instagram online. Ga naar onderstaande link of scan de QR code.

instagram.com/meubeloutletvorden

Meubel outlet Vorden

2e Etage bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden

Alle meubelen in de Outlet zijn EXCL. garantie en vallen niet onder de CBW voorwaarden. De (actie)voorwaarden voor Meubel Outlet Vorden kunt u hier downloaden. Ook is alles EXCL. bezorging. Garantie en bezorging zijn in veel gevallen tegen bijbetaling wel mogelijk. Dit kunt u overleggen met uw verkoopadviseur.

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook