.

Grandeur

Grandeur boxsprings bieden heel veel slaapcomfort tegen een scherpe prijs

Ontdek de collectie

Grandeur boxspring kopen in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Een boxspring uit de Grandeur -serie biedt hoge kwaliteit en zorgt dat u zonder problemen geniet van een perfecte nachtrust. Bekijk de uitgebreide collectie Grandeur boxsprings bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden en laat u adviseren!

Luxe en comfort op maat met de Grandeur boxspring collectie in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Helmink Wonen en Keukens in Vorden helpt u graag bij het kiezen van uw ideale boxspring. Boxspring collectie GRANDEUR biedt ongekende mogelijkheden. U heeft de keuze uit verschillende hoogtes, vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering, voorzien van pocketvering interieur met Low Back Support voor extra ondersteuning in de onderrug, witte hoes of gestoffeerde matrassen en topdekmatrassen. U heeft al een Grandeur boxspring vanaf 899,-!

Gegarandeerd stijlvol wakker worden met Grandeur 

De GRANDEUR boxspring collectie biedt voor ieder wat wils. Of u nu kiest voor een tijdloos recht hoofdbord in mooi antraciet of een fraai gecapitonneerd model in een moderne cognac kleur. Ook in slaapcomfort heeft u volop keuze.

"Veel slaapcomfort voor een scherpe prijs"

Stel uw eigen boxspring samen bij Helmink Wonen en Keukens

Uw Grandeur boxspring stelt u helemaal naar eigen wens samen!

De Grandeur boxspring is in verschillende hoogtes leverbaar, in vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering. Kies uw eigen stijl door de boxspring te combineren met een hoofdbord naar keuze en mooie pootjes. De uitgebreide stoffencollectie biedt voor ieder wat wils. Of u nu gaat voor een mooie basic stof in stijlvol antraciet of een hippe vintage stof uit onze trendcollectie. Uiteraard bieden de Grandeur boxsprings optimaal slaapcomfort en zorgen ervoor dat u elke dag uitgerust wakker wordt!

slaapadvies

Helmink Wonen en Keukens, jouw Grandeur specialist in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.

Helmink Wonen en Keukens is dé Grandeur specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Grandeur boxsprings, topmatrassen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Vorden naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Grandeur bij Helmink Wonen en Keukens in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Boxsprings
Bedbodems
Matrassen
Topdekmatrassen
Bijmeubelen

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook