.

Vandyck

Vandyck: high fashion designs en tijdloze producten

Ik wil advies over Vandyck

Vandyck dekbedovertrekken kopen in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Vandyck bedtextiel is mode op je bed. Vandyck is wereldwijd bekend en toonaangevend. Creatieve vertalingen van de catwalk naar jouw dekbedovertrek en badgoed. Geniet iedere dag van de hoogwaardige kussens, dekbedden en hoeslakens van Vandyck. Helmink Wonen en Keukens heeft Vandyck in de collectie. Kom gerust bij ons langs in Vorden.

Vandyck overtreksets bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden

Wie een saaie dekbedovertrek heeft, doet zichzelf tekort. Vandyck laat zien dat inspirerende creaties heel goed passen in de slaapkamer. Je bed lijkt wel een schilderij met de inspirerende prints. Heb je liever een rustige slaapkamer? Ook voor natuurlijke, tijdloze producten van Vandyck ga je naar Helmink Wonen en Keukens in Vorden

Kussens van Vandyck in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

De kussens van Vandyck zijn beschikbaar in allerlei vormen en soorten. Van zeer zacht en luchtig tot heel compact en stevig. Verkoelende, ventilerende en allergievrije kussens: voor elke slaper heeft Vandyck een passend kussen.

Dekbedden van Vandyck

De dekbedden van Vandyck zijn gevuld met dons en kleine veertjes. Dons is een erg comfortabele vulling die goed isoleert en veel vocht opneemt. Hierdoor voelt het geen moment klam aan. Alle dons is diervriendelijk geproduceerd. Vind het geschikte dekbed bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden.

slaapadvies

Helmink Wonen en Keukens, jouw Vandyck specialist in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.

Helmink Wonen en Keukens is dé Vandyck specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Vandyck dekbedden, kussens, hoeslakens, overtreksets en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Vorden naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Vandyck bij Helmink Wonen en Keukens in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Overtreksets
Dekbedden
Kussens
Hoeslakens
Badgoed
Accessoires

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook