Merk logo

Quooker, de kraan die alles kan.

Voor je gekookte eitje in de ochtend. De karaf bruisend water bij het eten. Het kopje thee voor het slapengaan. Een Quooker-kraan is de hele dag bijzonder handig. Ontdek de toepassingen.

Image slide
Quooker bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden
De kraan die alles kan.

Zo werkt het

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en tenminste één reservoir voor 100°C kokend water onder het aanrecht. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen? Dan komt er nog een reservoir bij: de Quooker CUBE.

De kokendwaterkraan die alles kan

Met de CUBE geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gefilterd water.

De CUBE brengt nóg meer plezier in de keuken. Het bespaart je tijd en ruimte, maakt het gebruik van plastic flessen overbodig en is helemaal veilig. Om bruisend water te krijgen, druk en draai je één keer. De lichtring die bij kokend water rood wordt, knippert nu blauw: er komt bruiswater aan. Houd je de draaiknop iets langer vast, en draai je dan, komt er gefilterd water uit de kraan. Kokend water tappen, terwijl je bruisend water bedoelde, is dus niet mogelijk. Voor meer informatie, maak een afspraak met onze keukenadviseurs.

Nieuwsgierig geworden?

Helmink Wonen en Keukens in Vorden laat je graag nog veel meer Quooker producten zien! Bespreek samen met onze keukenadviseurs de mogelijkheden voor bij u in de keuken!


Maak een afspraak