Arjan en Pieter begeleiden u naar uw droom keuken.

Toe aan een nieuwe keuken? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een specifieke opstelling die past bij jou wensen en ruimte? Maak dan kennis met Arjan en Pieter!

Teken uw droom keuken online

Bezoek nu onze keukenafdeling. In ons assortiment vindt u keukens vanaf 3000 euro incl. apparatuur. Allemaal Duitse topkwaliteit met vele mogelijkheden. Wij bespreken met u uw droomkeuken en tekenen deze gratis uit in 3D. De apparatuurmerken waarmee wij werken zijn er in diverse prijsklasses. We starten met apparatuur van Progress & Juncker en leveren ook de merken Zanussi, Etna, Pelgrim, Siemens, Bora en AEG. Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden! Wilt u voor uw bezoek aan onze winkel vast zelf uw ideeeën uitwerken of uittekenen? Dat kan via onze 3D planner. Hier zitten diverse kleurmogelijkheden en opstellingen in verwerkt waarmee u zelf uw droomkeuken kunt tekenen. Het is ook mogelijk via onze planner om uw tekening direct naar ons toe te sturen. Hiervoor kunt u uw gegevens invoeren waarna wij contact met u opnemen. Door uw tekening door te sturen maken wij voor u vast een offerte op maat. Wij wensen u veel plezier en creativiteit!


Design@Web 3D Keukenplanner

Bekijk diverse opties en opstellingen in ons Keukenjournaal

In 5 stappen naar uw droom keuken! In ons nieuwe keukenjournaal laten wij u diverse opstellingen en mogelijkheden zien uit onze collectie. Uiteraard voor de scherpste prijs! Laat GRATIS een 3D ontwerp maken om uw eigen wensen en indeling in beeld te brengen.


Bekijk ons Keukenjournaal

Arjan en Pieter nemen jou alles uit handen als het gaat om een nieuwe keuken

Toe aan een nieuwe keuken? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een keuken die past bij jou wensen uit ruimte? Arjan en Pieter adviseren, ontwerpen en realiseren als het gaat om uw nieuwe keuken. Alles overzichtelijk in een 3D ontwerp dat voldoet aan de meest praktische mogelijkheden voor bij u thuis. Aan de Zutphenseweg 24 in Vorden vindt u onze showroom. Een winkel met complete woninginrichting onder 1 dak, in een pand van 3000m2 aan keukens, banken, kasten, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort. U bent van harte welkom!


Maak een afspraak

Laat u inspireren door de omvang en mogelijkheden van onze collectie

Onze keukens bieden een veelzijdigheid aan mogelijkheden in opties, kleuren, opstellingen en materialen. In onze designkeuken folder laten wij u een gevarieerd en luxe aanbod zien van diverse mogelijkheden en prijsklassen.


Bekijk onze Designkeuken folder