Sluiten

Rauch

Richt je slaapkamer in met Rauch slaapkamermeubelen op maat

Ik wil advies over Rauch

Rauch kledingkasten kopen in Vorden, Zutphen en Ruurlo

De slaapkamer is tegenwoordig steeds meer een multifunctionele ruimte die aan jouw specifieke behoeften moet voldoen. De collectie van Rauch kan je dat helpen bereiken. De kledingkasten van Rauch zijn helemaal naar eigen wensen aan te passen. Daarnaast zien de meubels van Rauch er mooi uit en worden ze gemaakt van hoogwaardige materialen. Kom eens langs bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden om een kijkje te nemen. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw slaapkamer.

Rauch kledingkasten en bedden op maat in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Rauch biedt met haar slaapkamermeubelen een op maat gemaakte oplossing voor elke slaapkamer. Rauch staat bekend om tijdloos design met esthetische eigenschappen. Helmink Wonen en Keukens in Vorden heeft Rauch in de collectie.

Behalve gaderobes en kledingkasten heeft Rauch ook bedden en kastjes. Er zijn veel mogelijkheden dus een kast van Rauch past altijd in jouw slaapkamerinterieur. Alles is afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Benieuwd naar het design? Kom dan eens langs bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden. We laten je uiteraard graag alle mogelijkheden zien.

 

Rauch kledingkastjes op maat bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden

De inrichting van jouw slaapkamer is helemaal aan te passen aan jouw wensen. Laat jouw stijl terugkomen in jouw slaapkamer, want de slaapkamer is allang niet meer alleen een ruimte om te slapen.

De mogelijkheden van bijvoorbeeld de ideale kledingkast zijn uitgebreid bij Rauch. Denk hierbij aan kledingliften, deurdempers, draaibare lichten en geïntegreerde kledingmanden, om maar een aantal opties te noemen.

Wil je alle mogelijkheden van Rauch weten? Kom gerust eens langs bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden. We helpen je graag verder.

20up van Rauch: de kledingkast die je zelf samen kan stellen bij Helmink Wonen en Keukens

De 20up reeks van Rauch biedt de perfecte oplossing om elke slaapkamer naar wens samen te stellen.

De hoge kwaliteit van deze kledingkasten zijn voorzien van volledige metalen afwerking, voor een uitstekende veiligheid en stabiliteit. Bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden laten wij je graag de mogelijkheden zien van dit kastenprogramma.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, wat blijkt uit de diverse certificeringen. Standaard wordt daarom 5 jaar garantie op het 20up assortiment geboden.

slaapadvies

Helmink Wonen en Keukens, jouw Rauch specialist in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.

Helmink Wonen en Keukens is dé Rauch specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Rauch kledingkasten, bedden, kastjes en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Vorden naar de mogelijkheden bij jou thuis.

Rauch bij Helmink Wonen en Keukens in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Kledingkasten
Bedden
Kastjes op maat

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook