Merk logo

Bonaparte tapijt kun je kopen bij Helmink Wonen en Keukens in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Bij Helmink Wonen en Keukens draait het om jou en jouw behoeften, we hebben het immers over jouw thuis. Daarom is maatwerk belangrijk en dat is mogelijk met tapijt van Bonaparte. Onze adviseurs helpen jou de combinatie te maken tussen milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur. Kom gerust eens langs bij ons in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met Helmink Wonen en Keukens!

Bonaparte kamerbreed tapijt bij Helmink Wonen en Keukens

Helmink Wonen en Keukens maakt van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of liever een romantische stijl neerzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie van Bonaparte? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij Helmink Wonen en Keukens geven we je graag advies!


Maak een afspraak

Vloerkleed op maat in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Ooit nagedacht over het effect van een Bonaparte vloerkleed in jouw woonkamer? Je maakt de ruimte in een spreekwoordelijke handomdraai warmer en zachter. Helmink Wonen en Keukens helpt je jouw oog voor detail te laten zien met een sierlijk afgewerkte tapijtrand. Of combineer de kleuren uit je interieur in één tapijt.


Inspiratie van Helmink Wonen en Keukens

Bonaparte voor elke kamer

Helmink Wonen en Keukens helpt je aan stijlvol tapijt op de trap, in de volledige kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. De koffie staat klaar op ons adres in Vorden.


Neem contact op met Helmink Wonen en Keukens

Kom naar Helmink Wonen en Keukens in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo voor Bonaparte:

- Tapijt (kamerbreed)
- Vloerkleed op maat
- Tapijt op de trap