.

Maak een afspraak met Helmink Wonen en Keukens in Vorden

We maken graag tijd voor je vrij om je advies op maat te geven over gordijnen, vloeren, binnenzonwering en meer voor het inrichten van je huis

Of wil je meer informatie over één van onze producten? Maak dan gerust een afspraak bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden. Wij hebben uitgebreid stalenmateriaal en geven je graag advies bij jouw woonwensen. Maak online een afspraak via onderstaande opties. Wij vragen u vriendelijk bij uw bezoek aan onze winkel te houden aan de geldende coronaregels van het RIVM. Beantwoordt u voor uzelf vast onze gezondheidscheck voordat u naar de winkel komt. 

Maak gratis een afspraak bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden

Ook in deze tijd staan we voor je klaar. Je kunt gemakkelijk een bezoek in onze winkel inplannen. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om je online te voorzien van inspiratie en advies. Via onderstaande buttons maak je een keuze en kun je eenvoudig en snel een afspraak bij ons inplannen op een moment dat het jou goed uitkomt. Je ontvangt een bevestiging via de mail van ons. We helpen je graag  met een persoonlijk interieuradvies afgestemd op jouw woonwensen!