Sluiten

Kleur Seidengrau

Speed 259

Maak een afspraak

Nobilia: Duitse kwaliteitskeukens

Nobilia is de grootste Duitse fabrikant van keukens. Het bedrijf werd opgericht in 1945. Er werken ongeveer 2000 werknemers en het bedrijf heeft het hoofdkantoor en fabriek in Verl. Nobilia produceert meer dan 3000 keukens per dag. 

Laat u inspireren door de omvang en mogelijkheden van onze collectie

Onze keukens bieden een veelzijdigheid aan mogelijkheden in opties, kleuren, opstellingen en materialen. Op onze speciale keuken website laten wij u een gevarieerd en luxe aanbod zien van diverse mogelijkheden en prijsklassen.

Arjan en Pieter nemen jou alles uit handen als het gaat om een nieuwe keuken

Toe aan een nieuwe keuken? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een keuken die past bij jou wensen uit ruimte? Arjan en Pieter adviseren, ontwerpen en realiseren als het gaat om uw nieuwe keuken. Alles overzichtelijk in een 3D ontwerp dat voldoet aan de meest praktische mogelijkheden voor bij u thuis. Aan de Zutphenseweg 24 in Vorden vindt u onze showroom. Een winkel met complete woninginrichting onder 1 dak, in een pand van 3000m2 aan keukens, banken, kasten, raambekleding, vloerbedekking en zit- en slaapcomfort. U bent van harte welkom!

persoonlijk interieuradvies

Helmink Wonen en Keukens, jouw keukenspecialist in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.

Helmink Wonen en Keukens is dé keukenspecialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment van Nobilia en meer! Wij kijken graag samen in onze winkel in Vorden naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat alles perfect wordt opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook