Sluiten

Plinten bij Helmink Wonen en Keukens

Plinten bij Helmink Wonen en Keukens

 

✔ Eikenhouten plinten  ✔ Hoge plinten  ✔ Verschillende kleuren

Bij een mooie vloer horen mooie plinten. Helmink Wonen en Keukens heeft plinten in alle soorten en maten. Zodat jij je nieuwe vloer geheel in stijl kunt afwerken. De plinten zijn als de punt op de i voor jouw vloer. Welke vloer je ook kiest, wij laten je de plinten zien die er het beste bijpassen. Worden het eikenhouten of mdf-plinten? Plakplinten of hoge plinten? Zwarte of witte? Vraag onze vloerspecialisten om advies.​​​​​​​

Waarom een plint?

Van een plint met een klassieke uitstraling tot aan een moderne plint in hoogglans, bij Helmink Wonen en Keukens kies je uit een ruime collectie. Met de plinten geef jij je vloer extra uitstraling. Bovendien dienen de plinten als bescherming van zowel de vloer als de wand. Erg handig bijvoorbeeld bij het stofzuigen. En met onze plinten met kabelgoot werk je ook eenvoudig al je snoeren weg. Ziet alles er toch weer een stuk netter uit.

Eikenhouten plinten en mdf-plinten

We hebben plinten in verschillende materialen, hoogtes en kleuren. Zo vind je bij ons onder meer plinten van eikenhout en mdf. De massieve eikenhouten plinten zijn slijtvast. Ze hebben een robuuste uitstraling en zijn zowel gelakt als onbehandeld een blikvanger in je kamer. En wat dacht je van onze moderne mdf-plinten? We hebben ze ongetwijfeld ook in de door jou gewenste kleur.

Hoge plinten

Hoge plinten hebben een luxe uitstraling. Je ziet ze vooral in grote ruimtes of kamers met een hoog plafond. Waar de plinten van zichzelf al mooi zijn, benadrukken ze ook nog eens de schoonheid van je vloer. Liever een lage plint? Geen probleem bij Helmink Wonen en Keukens. De gewenste hoogte van je plint hangt trouwens ook af van het type vloer. Zo worden houten vloeren vaak gecombineerd met hoge plinten en gaan laminaat vloeren goed samen met plakplinten.  

Twijfel je over je nieuwe plinten? Wij laten je alle mogelijkheden zien in onze showroom. Met onze jarenlange ervaring helpen we je graag met het kiezen van de beste plint voor in jouw kamer. Verder geven we je tips voor het plaatsen van de plinten. Behalve als we jouw vloer leggen natuurlijk. Dan werken we die netjes af met de bijbehorende plinten.

Plinten kopen in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo?

Inspiratie nodig? Kijk voor woonideeën in ons Lookbook.