.

Paneelgordijnen kopen bij raamdecoratie specialist Helmink Wonen en Keukens

Paneelgordijnen kopen in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Paneelgordijnen in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo geschikt voor grote ramen

Op zoek naar trendy raamdecoratie? Denk dan eens aan een paneelgordijn. Met name voor grote ramen en schuifpuien geven panelen een stijlvol effect.

Dankzij het grote aantal mogelijkheden kun je met een paneelgordijn een woonstijl creëren die bij jouw wensen past. Ga je voor uni, ton sur ton of wordt het een mooie mix and match?

In onze showroom in Vorden laten we graag onze uitgebreide collectie stoffen zien. Kom eens langs, of maak een afspraak.

Paneelgordijnen op maat gemaakt bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden

Paneelgordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen, waaronder een aantal echte design stoffen.

De panelen kunnen tot in detail worden gepersonaliseerd. Door een combinatie te maken van verschillende breedtes, kleuren of dessins kun je een eigen draai geven aan jouw paneelgordijn.

Profiteer van de mogelijkheid om jouw paneelgordijnen helemaal naar eigen wens samen te stellen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bezoek ons dan eens in Vorden. We vertellen je graag meer.

"Laat je inspireren in onze showroom en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"

Brandveilige, vlamvertragende paneelgordijnen in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Voor jouw bedrijfspand hebben wij stoffen die voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. De stoffen die gebruikt worden zijn vlamvertragend.

Paneelgordijnen kunnen niet alleen voor raamdecoratie gebruikt worden. Ze zijn ook zeer geschikt om op een speelse manier één ruimte op te delen in twee delen. Zo kan er in één ruimte toch een zekere privacy ontstaan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren en adviseren bij Helmink Wonen en Keukens in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.

De grote merken van Helmink Wonen en Keukens

Bij Helmink Wonen en Keukens verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook