Sluiten

.

Een perfecte bank

Voor meer geluksmomenten op de bank

Wij werken anders dan anderen, want wij geven vorm aan de bank waar u van droomt. Het hart van uw woning is dus volledig op maat gemaakt.
Volgens dit concept en met onze know-how maken we van uw droombank de werkelijkheid, zonder daarbij concessies te doen. De Rom 1961 banken passen perfect, zijn comfortabel, onderhoudsvriendelijk en duurzaam en zien er ook nog eens goed uit!

Past Precies

Voor u op maat gemaakt

Elke bank is uniek en wordt speciaal voor u gemaakt, zodat hij perfect past in uw kamer en in uw leven. Dat doen we door samen met u het model in stappen van 10 cm samen te stellen in onze 3D-bankconfigurator.

Zit Heerlijk

Dankzij veelzijdige comfortfuncties

Zittend, liggend, met de voeten omhoog… alles is mogelijk. Vul iedere zitplaats volgens uw wensen aan met comfortfuncties en creëer zo uw persoonlijke droombank. Ons veelzijdige aanbod aan extra functies biedt optimaal comfort in iedere houding.

Weinig Onderhoud

Hoogwaardige stoffen en leders

Voor de bekleding kunt u kiezen uit een gigantisch aanbod aan hoogwaardige stoffen en stijlvolle leders in de gewenste kleur. Bekledingen van rom1961 zijn uiteraard robuust en onderhoudsvriendelijk. Een bijzondere meerwaarde zijn de randversteviging van de zitting (PERMAFORM) en de leerversteviging (PERMATEX) voor een langdurig perfecte vorm.

Prachtig Design

Geschikt voor elke dag

Design is een kwestie van smaak! Daarom bestaat onze collectie uit een aantal uiteenlopende modellen. Maar één ding hebben al onze banken gemeen: ze zijn 100% geschikt voor elke dag.

Lange Levensduur

Gecertificeerde merkkwaliteit

Wat er onder de ‘motorkap’ zit, verbergen we niet. Alle onderdelen van de constructie, zoals hout, schuim en veringen zijn gecertificeerd en worden bovendien nog intern getest. Daarom geven we u met een goed geweten 5 jaar garantie op een betrouwbaar en duurzaam product.

persoonlijk interieuradvies

Helmink Wonen en Keukens, jouw ROM specialist in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.

Helmink Wonen en Keukens is dé ROM 1961 specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment van ROM 1961 en meer! Wij kijken graag samen in onze winkel in Vorden naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat alles perfect wordt geïnstalleerd!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook