Waar kun je de beste plissé gordijnen kopen? Bij Helmink Wonen en Keukens in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo helpen we je graag verder aan de mooiste raamdecoratie

Prachtige geplooide gordijnen worden ook wel plissé gordijnen genoemd. Ze zijn stijlvol, handig in gebruik en passen voor elke vorm raam. Heb je een rond raam: geen punt. Kom gerust eens langs bij Vorden in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo voor meer advies over de mogelijkheden.

Image slide

Plissé gordijnen: raamdecoratie voor iedere vorm raam

Bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden vind je een breed assortiment aan plissé gordijnen. Plissé is Frans voor 'geplooid'. Deze raamdecoratie vouwt zich op als een harmonica, vandaar de naam.

Helmink Wonen en Keukens heeft in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo een ruime collectie aan plissé gordijnen in de winkel.


Bekijk de collectie

Plissé gordijnen met top down bottom up

De plissé gordijnen in onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties. Zo bepaal je zelf de lichtinval en privacy in je woning.

Een combinatie van twee verschillende transparanties in 1 plissé gordijnen is ook mogelijk. Zo kun je per dagdeel een andere transparantie gebruiken.

Diverse soorten plissé gordijnen hebben de functie 'top down bottom up' waarbij je zowel de boven als de onderkant kunt laten zakken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het regelen van licht? We vertellen er bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden graag meer over.


Laat je inspireren

Afwijkende vorm raam? Plissé gordijnen zijn de oplossing

Heb je een rond of andere afwijkende vorm raam in je huis of bedrijfspand? Dan zijn plissé gordijnen een uitermate goede oplossing wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van plissé gordijnen voor jouw raam? Kom dan met de afmetingen bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden. We helpen je graag verder.

'Bijzondere raamvorm? Probeer plissé'


Maak een afspraak

Bediening plissé gordijnen

Plissé gordijnen moet je op kunnen trekken en laten zakken. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Uiteraard kun je deze raamdecoratie middels een koord handmatig bedienen.

Liever wat meer comfort? Dan is elektrische bediening wellicht een oplossing voor jou.

Bij Helmink Wonen en Keukens in de regio plaatsen kunnen we je meer vertellen over de verschillende vormen van bediening.


Neem contact op

Plissé gordijnen op maat in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Helmink Wonen en Keukens komt jouw ramen vrijblijvend opmeten. Zo ben je verzekerd van raamdecoratie met de juiste afmetingen die perfect past voor je raam.

Andere adviezen nodig over je raamdecoratie? We staan graag voor je klaar in onze winkel in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.


Neem contact op