.

Aluminium jaloezieën kopen? Helmink Wonen en Keukens is dé raamdecoratie specialist

Aluminium jaloezieën op maat kopen in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

  • Advies in de winkel afgestemd op jouw wensen
  • Uitgebreid stalenmateriaal
  • Demonstraties elektrische bediening
  • Inmeten ter plaatse
  • Perfect voor jou op maat gemaakt
  • Vakkundige montage ter plaatse
 
"Onze huiscollectie biedt vele soorten raamdecoratie met diverse opties, kleuren en dessins. Het beste kun je langskomen in onze winkel voor persoonlijk en uitgebreid advies. Wij kunnen je alle mogelijkheden laten zien en demonstreren. Zo maak jij de beste keuze!" 

Aluminium jaloezieën in regio Vorden, Zutphen en Ruurlo: op maat gemaakt

Strakke prachtige jaloezieën voor je raam? Wij hebben een grote collectie vol kleur en mooie afwerkingen. Jaloezieën zorgen voor een mooie lichtinval en fijne sfeer in huis. Helmink Wonen en Keukens beschikt over een grote collectie aluminium horizontale jaloezieën van hoogwaardige kwaliteit.

De jaloezieën worden uiteraard op maat gemaakt.

Er zijn verschillende uitvoeringen, breedtes en kleuren jaloezieën te koop. Met een ladderband bijvoorbeeld geef je er snel een eigen draai aan. In onze winkel laten wij je graag alle mogelijkheden zien.

Kom eens langs bij de showroom in Vorden. Helmink Wonen en Keukens vertelt graag meer over de mogelijkheden en vele opties van jaloezieën.

Aluminium jaloezieën met print bij Helmink Wonen en Keukens

Ook voor een persoonlijk tintje op jouw aluminium horizontale jaloezie kun je terecht bij Helmink Wonen en Keukens. We hebben diverse prints en dessins in ons assortiment.

Naast diverse mogelijkheden om de jaloezieën te persoonlijk te maken kunnen onze stylisten je ook diverse ideeën aandragen om je raamdecoratie 100 procent naar je eigen wensen te maken.

"Laat je inspireren in Vorden en ontdek de zachte stijlvolle stoffen!"

Aluminium jaloezieën met kleurverloop

Aluminium jaloezieen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en een scala aan kleuren. Van heldere, felle kleuren tot aan zachte pasteltonen. Ook jaloezieen met kleurverloop zijn mogelijk, bijvoorbeeld ton sur ton kleurstelling.

Alles wordt op maat gemaakt, afstemd op jouw wensen. Kom gerust eens langs in onze winkel om alle mogelijkheden te bekijken.

Brandveilige, vlamvertragende aluminium jaloezieën te koop bij Helmink Wonen en Keukens

Ook voor vlamvertragende aluminium jaloezieën voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw ben je bij Helmink Wonen en Keukens aan het juiste adres. Dit type jaloezie voldoet uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. Een functionele én moderne toevoeging voor de ruimte.

Kom voor meer informatie eens langs bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden.

De grote merken van Helmink Wonen en Keukens

Bij Helmink Wonen en Keukens verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook