Merk logo

ROM bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden

Met het Versato ultramodulaire concept van ROM creërt u op de ipad uw eigen bank met stappen van 10 cm en diverse relaxfuncties naar wens.

Image slide
ROM bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden
Mijn bank, één uit duizenden.

Pas vorm & formaat aan naar wens

Kubusvormig maar niet hoekig. Modern, maar niet modieus. Flexibel, maar niet vergankelijk. Dat is COLORADO - als eenheid van zuivere vorm in combinatie met perfecte functie. De vorm en het formaat van uw bank, fauteuil of hoekbank past u eenvoudig aan per 10 cm. U bepaalt zelf hoe breed uw bank wordt met een maximum tot 400 cm breed.

Gun uzelf maximaal comfort

Bij Versato bepaalt u per zitplaats afzonderlijk welk comfort u wenst. Kenmerkend in de Elegant variant is de discrete hoofdsteunverstelling, die als volwaardig element bijzondere accenten geeft aan het geheel en de horizontale lijnen benadrukt. Creëer met de topkenmerken individuele meubeloplossingen die flexibel kunnen worden aangepast aan elk budget. De hoofsteunverstelling is er zowel elektrisch als manueel. Daarnaast zijn er nog diverse relaxmogelijkheden met o.a. de innovatieve Easytouch elektrische bediening. Een touchscreen met geheugenfuncties om uw relaxmogelijkheden in te stellen.

Kies zelf uw favoriete bekleding

Kies zelf uw favoriete bekleding in uw lievelingskleur! Het basisidee is eenvoudig, maar geniaal! Meerdere stoffen en leder, die verschillend aanvoelen en qua uitzicht duidelijk van elkaar verschillen, worden aangeboden in dezelfde 25 kleuren. Wie zijn kleur gevonden heeft kan volop stoffen en leer mengen en afwisselen met passende decostoffen. Het kleurenpalet bestaat uit moderne kleuren en natuurlijke tinten, en speciale makkelijk te reinigen stoffen en huisdier vriendelijke stof.

Zitcomfort naar uw smaak

In het Versato concept bepaalt u zelf uw zitcomfort met de 3 verschillende mogelijkheden: Bultex, Viscotex of Boxspring. Hard of zacht zitten, luchtdoorlatendheid en vormstabiliteit maken hierbij het verschil en zijn heel persoonlijk. U kiest het comfort dat bij u past.

Nieuwsgierig geworden?

Helmink Wonen en Keukens in Vorden laat je graag nog veel meer ROM mogelijkheden zien. We adviseren je graag over de perfecte bank voor jou. Kom proefzitten in onze showroom en maak kennis met Versato. Wilt u een afspraak maken, klik dan op onderstaande button. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Maak een afspraak