Sluiten

Vaarwel tegen pijn in de onderrug

Maak een afspraak

Matrair kopen in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Werken in de tuin, een potje hockey, of wellicht tennissen met vrienden, kunnen helaas leiden tot een onaangename pijn in de onderrug. Deze pijn in de ‘lumbale zone’ kan zelfs uitstralen naar de benen. Het is natuurlijk erg vervelend als je slaap hieronder lijdt. Op het punt waarop alleen pijnstillers lijken te helpen, helpt Matrair. Dit matras is makkelijk aan te passen aan de rugpijn, waardoor pijnstillers vaak overbodig worden. Een pijnloze en comfortabele slaap, dankzij Matrair.

De matras van Matrair is eenvoudig in te stellen op je wensen. Met één druk op de knop van de afstandsbediening worden bijvoorbeeld de heup- en schouder-ondersteuning aangepast. Zo kun je je pijnlijke rug, nek of schouder ontlasten en hoeven deze je welverdiende nachtrust nooit meer in de weg te staan.

Op lucht gedragen

Niets is zo zacht en flexibel als lucht. De instelbare luchtkamers van de matras van Matrair zorgen voor een ongekend comfort. De matras geeft nergens drukpunten, dus je voelt nergens dat het knelt. Je wordt als het ware op lucht gedragen. Het effect is vergelijkbaar met een waterbed, met het verschil dat de matras veel stabieler ligt. De matras deint niet en zakt niet door. Nieuwsgierig? Probeer het maar eens. Je weet dan meteen of de matras van Matrair iets voor je is.

Soms moet je jezelf gewoon verwennen

Je hebt altijd goed kunnen slapen. Ieder matras was goed genoeg voor je. Slapeloosheid was voor jou iets waar anderen last van hadden, maar niet jijzelf. Je kon altijd een goede slaaphouding vinden zonder ergens last te hebben. Maar de laatste jaren wordt het slapen toch wat moeilijker. Je ligt niet meer lekker, kunt de juiste houding niet vinden en staat vaker op met een pijntje. Het wordt tijd dat je jezelf eens een goed matras gunt.

Verwen jezelf. Met Matrair.

De matras van Matrair is eenvoudig in te stellen op je wensen. Met één druk op de knop van de afstandsbediening worden bijvoorbeeld de heup- en schouderondersteuning aangepast. Als je de matras goed ingesteld hebt, lig je mooi vlak en is de matras niet te hard of te zacht maar heerlijk comfortabel.

Wilt u het eens in alle rust bekijken en ervaren? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs.

 

persoonlijk interieuradvies

Helmink Wonen en Keukens, jouw Matrair specialist in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.

Helmink Wonen en Keukens is dé Matrair specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Matrair en meer! Wij kijken graag samen in onze winkel in Vorden naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat alles perfect wordt opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook