Sluiten

Enzo Pellini

Maak een afspraak

Dat gevoel wil je niet missen!

Eindelijk die geweldige exclusieve uitstraling van een echte leren wandbekleding binnen handbereik voor de doe-het-zelver die eens iets anders wil dan behangen, sauzen of betimmeren. Stijlvol, duurzaam, praktisch en onderhoudsvriendelijk, de leren tegels van ENZO PELLINI zijn niet alleen erg mooi maar ze hebben ook allerlei onverwachte kwaliteiten. ENZO PELLINI leren wandtegels zijn kant & klaar voor gebruik. Het product is 100% echt leer. De toplaag is niet afgewerkt met een kunstlaag waardoor de natuurlijke structuur- en kleurnuances goed zichtbaar zijn. Een ware verrijking voor het interieur!

Doe meer met leer

Lederen wandbekleding van ENZO PELLINI kun je in verschillende patronen tegen de wand plakken. Iedere doos ENZO PELLINI wandtegels is goed voor 1 vierkante meter wandbekleding. De leren tegels zijn verkrijgbaar in 4 standaardformaten en in 4 verschillende kleuren. Leer is simpel op maat te snijden en laat zich dus op iedere gewenste vorm en afmeting tot op de millimeter nauwkeurig verwerken. De elasticiteit van het materiaal zorgt ervoor dat niet alleen platte ondergronden maar ook ronde oppervlakken beplakt kunnen worden. De hechtlaag van de leren tegels is reeds aangebracht en afgedekt met een beschermende folie. Zo kunt u eenvoudig de tegels verwerken tot een schitterend resultaat.

Het leer en de kleuren van Enzo Pellini

Dit hoogwaardige natuurproduct is gemaakt van 100% echt leder en is niet afgewerkt met een kunstlaag waardoor natuurlijke structuur- en kleurnuances inherent zijn aan het product en juist de unieke en exclusieve uitstraling verzorgt.

Leer is een natuurproduct met bijzondere eigenschappen. Leer is niet alleen een duurzaam en warm materiaal maar het is ook geluiddempend en brandvertragend. Een leren wandbekleding van ENZO PELLINI is werkelijk uniek want iedere wandtegel is weer een beetje anders. En dat geldt voor zowel de structuur als de kleur.

ENZO PELLINI heeft met zorg vier prachtige kleuren geselecteerd, te weten: MARRON, MUD, CHOCO en ANTRACIET. Elke kleur heeft een eigen karakter en uitstraling en is daarom juist zo toepasbaar in heel verschillende ruimtes. De kleuren vormen allemaal een mooie basis die uitstekend te combineren valt met andere natuurlijke materialen als hout, steen of beton. Maar ook naast een ingetogen kalkwand komt dit materiaal tot zijn recht.

Misschien denk je bij leren wandbekleding alleen aan de woonkamer maar leer is ook voor zoveel andere vertrekken geschikt. Neem nou bijvoorbeeld de wanden van een hal, studeerkamer, slaapkamer of keuken of zelfs een lambrisering.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over de producten van ENZO PELLINI, of wilt u de kleuren en mogelijkheden graag beter bekijken. Kom dan bij ons in de showroom of neem contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag verder!

persoonlijk interieuradvies

Helmink Wonen en Keukens, jouw Enzo Pellini specialist in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo.

Helmink Wonen en Keukens is dé Enzo Pellini specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment van Enzo Pellini en meer! Wij kijken graag samen in onze winkel in Vorden naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij zorgen dat alles perfect wordt opgehangen!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook