.
Sluiten

VIP Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de trends en maak als eerste gebruik van onze speciale VIP aanbiedingen.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

* Verplicht

Uw gegevens worden met de allerhoogste zorg door ons verwerkt en beveiligd. Bekijk onze Privacy Statement (zie onderaan onze website). U kunt zich ook hier uitschrijven voor onze nieuwsbrief.

Waarom naar Helmink Wonen & Keukens?

 

1. Hoge score en aanbeveling via onze reviews

Klanten van Helmink krijgen na aflevering van hun aankoop een mogelijkheid ons te beoordelen. Op deze manier kunt u ons op een onafhankelijke manier toetsen aan de hand van klantervaringen. Wij zijn trots dat wij hiermee erg hoog scoren!

2. Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Bij Helmink Wonen hebben we een ruime parkeerplaats vlak voor de ingang. Onze klanten mogen hier gratis gebruik van maken. Ook als u langer bij ons wilt winkelen is dat geen probleem. Onze parkeerplaats valt niet onder de blauwe zone.

3. Alles onder 1 dak

Helmink Wonen is gespecialiseerd in complete woninginrichting! Wij kunnen u deskundig adviseren in stoffering, keukens en meubelen voor uw woning, en helpen u tevens met het uitzoeken van een goed bed, slaapkamerkast en zonwering.

4. Altijd actueel

Wij willen u altijd het nieuwste van het nieuwste laten zien op woongebied! Onze collectie is altijd actueel en vernieuwend dankzij onze aansluiting bij trendsettende groeperingen. Daarnaast bezoeken onze inkopers ook alle grote woonbeurzen, zowel nationaal als internationaal, om maar niets te hoeven missen!

5. Rolstoelvriendelijk

Ons pand is voorzien van een ruime lift en voldoende brede paden om ook in een rolstoel alles goed te kunnen bekijken.

6. Meer dan 50 jaar in de Achterhoek

Helmink Wonen is een echt Achterhoeks familiebedrijf dat al sinds 1958 gevestigd is in Vorden. Hierdoor zijn wij bekend met de wensen, de Vordense straten en woningen en kennen we de mogelijkheden en beperkingen.

7. Gratis koffie of thee

Bij een bezoek aan onze showroom bent u altijd welkom in onze ‘koffie corner’ voor een vers kopje koffie of thee!

8. Milieubewust

Uiteraard proberen ook wij zoveel mogelijk ons steentje bij te dragen aan het milieu. Wij scheiden onze verpakkingsstromen en bieden deze aan voor recycling. Daarnaast is het grootste deel van onze showroom voorzien van energiezuinige (LED) verlichting. Ons pand is bewust niet voorzien van een energieverslindend aircosysteem.

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook