Sluiten

Draaibare relaxfauteuil

Blog

5 redenen om een draaibare relaxfauteuil te kopen

Op zoek naar comfort? Dan is een draaibare relaxfauteuil haast een onmisbaar meubelstuk in jouw woonkamer. Deze comfortabele stoelen bieden talloze mogelijkheden. Hoe zit jij het liefst? Pas de stoel helemaal aan naar jouw wensen. Ga voor een middagdutje in de relaxstoel of neem een actieve houding aan om te lezen of televisie te kijken. Relaxstoelen zijn voor elke situatie geschikt. Nog niet helemaal overtuigd? Wij geven je 5 redenen om een draaibare relaxfauteuil te kopen!

1.     Je kan er je eigen draai aan geven

Iedereen heeft andere wensen als het om zitten gaat. Daarom kun je bij ons je eigen draaiende relaxstoel samenstellen. Zo kun je optimaal genieten van een spannend boek of comfortabel televisie kijken. Wat je ook doet in de stoel, het zitcomfort is nog het allerbelangrijkst. Als deze naar jouw wensen wordt samengesteld zit de stoel nóg beter. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende maten. Er zijn stoelen verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en XL. Kies voor de luxe van een elektrische verstelbare stoel of ga voor handmatige bediening.

 

2.     Passend bij het interieur

Naast de specificaties van de stoel, is het natuurlijk ook belangrijk dat deze bij het interieur past. Er zijn gelukkig ontzettend veel verschillende draaiende relaxfauteuils.

Relaxfauteuil Mees heeft een slim Scandinavisch design met een luchtige, eigentijdse uitstraling. Ook deze stoel kan je naar wens aanpassen. Ben je bijvoorbeeld heel lang? Ga dan voor een grotere maat.  

Op zoek naar een tijdloos ontwerp? Dan is de relaxfauteuil Dex misschien iets voor jou. Deze stoel heeft mooie details en vele functie-mogelijkheden.

dex​​​​​

Draaibare_relaxfauteuil_thumbnail.png

Een klassieker in de collectie is de Famous 45. Een functionele stoel die ook gewoon heel lekker zit! Wist je dat deze stoel er wel 45 keer anders uit kan zien? Daarnaast kun je functies toevoegen zoals het handige sta-op systeem om makkelijker in beweging te komen. Combineer één van de 5 ruggen met 9 verschillende armen voor optimaal zitcomfort. Daarnaast hebben we veel verschillende stof- en leervarianten. Deze varianten zijn in een breed kleurpalet beschikbaar. Zo zit er altijd wel een kleur tussen die past bij de kleuren in jouw woonkamer.

 

3.     Een draaibare stoel is stabiel

Je hoeft je geen zorgen te maken over de stabiliteit van een draaiende relaxfauteuil, dat zit namelijk wel goed. Een draaibare poot is net zo stabiel als vaste poten. Een draaibare poot zorgt ook voor meer beweging. Doordat de stoel meebeweegt kun je een actievere houding aannemen. Er is voldoende keuze in verschillende draaivoeten. Kies bijvoorbeeld tussen een ronde voet of kruisvoet. Bij de Famous 45 zitten bijvoorbeeld al 17 verschillende draaivoeten. Met zoveel keuze zal er vast voor jouw ook een passende poot tussen zitten.

famous 45​​​​​​

Draaibare_relaxfauteuil_Famous 5_thumbnail.png

Bekijk de collectie en ontdek welk design bij jou past.

4.     Ondersteunt alle activiteiten  

Doordat de relaxstoel verstelbaar is kun je in elke positie lekker zitten. Draai gemakkelijk richting de televisie en kantel de hoofsteun om in een prettige houding televisie te kijken. Bij het lezen van een boek kan je juist in een actieve houding zitten. Zo kun je volop genieten van het verhaal. Het sta-op systeem stimuleert opstaan. Doordat het makkelijker is om in beweging te komen zul je ook eerder opstaan of plaatsnemen. Iets wat eerder wellicht altijd moeite kostte, gaat nu veel prettiger. Er zijn maatwerkmogelijkheden mogelijk om de draaibare relaxfauteuil aan te passen naar wens. Als je veel rechtop zit heb je wellicht andere behoeftes dan wanneer je graag gebruik maakt van de kantelfunctie.

 

5.     Comfort voor elke leeftijd

Een draaiende relaxfauteuil verbeterd het zitcomfort voor mensen van alle leeftijden. Stel je bijvoorbeeld voor dat je na een drukke werkdag behoefte hebt om even te ontspannen, dan is de relaxstoel daar perfect voor. Je komt namelijk helemaal tot rust in deze stoelen. Het is als het ware een cadeautje aan je lijf. Iedereen verdient het om na een dag van inspanning ook echt te kunnen ontspannen. Ervaar de luxe van een elektrische verstelbare stoel en kantel de voetsteun omhoog. Geniet van een welverdiende rust.

 
Hulp bij het uitzoeken

Vind je het moeilijk om keuzes te maken? Dan zit je bij Helmink Wonen en Keukens goed. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw draaibare relaxfauteuil. Maak een afspraak en ontdek welke relaxfauteuil het beste bij jou past. Er zijn allerlei verschillende designs en je ontdekt alleen wat comfortabel aanvoelt als je de stoelen uitprobeert. Kies uit verschillende poten, bekleding en functies. Ga voor de luxe van een elektrisch verstelbare stoel en/of maak gebruik van het sta-op systeem. Wij zorgen ervoor dat je het ultieme comfort van de relaxfauteuil zult ervaren.