.

Onze huiscollectie verrassend veelzijdig!

De huiscollectie van Helmink Wonen en Keukens

GettyImages-622308102.jpg

We zijn trots op deze collectie, kom naar onze showroom in Vorden

De uitgekiende samenstelling van onze huiscollectie, biedt voor ieder wat wils. We hebben hierbij gekeken naar prijs, kwaliteit en functionaliteit. Daarnaast zijn innovatie en vormgeving ook erg belangrijk om tot een goede collectie te komen.

ags_logo_klein.JPG
AGS
De adviseurs van Altijd Goed Slapen hebben een assortiment met een ruime keuze aan boxsprings, matrassen, lattenbodems, kledingkasten, verschillende dekbedden en hoofdkussens. Altijd Goed Slapen heeft service hoog in het vaandel staan. Wij geven jou graag persoonlijk advies en leveren maatwerk.
vivante-logo.svg
Vivante zorgt voor een verzameling van veel mooie merken. Bij Helmink Wonen en Keukens hebben we hierdoor een ruim en kwalitatief assortiment voor je vloer: van PVC en laminaat, tot vinyl en tapijt. Op het gebied van ramen vind je bij ons gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, dupli gordijnen en plissé gordijnen. We combineren ons oog voor trends met vakmanschap. Met liefde en aandacht komen we tot een schitterend eindresultaat.
1.0_HONCK_logo_design_blue_dot.png
Meubelen in verschillende stijlen. Wil je een uniek interieur? Combineer bij Helmink Wonen en Keukens de eigentijdse en energieke meubelen van de Honck-collecties.
Nieuwsactueel.png
Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden?
afspraakmaken.jpg
Als klant van Helmink Wonen wordt u automatisch lid van onze VIP nieuwsbrief. U wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste producten & trends, belangrijke nieuwtjes en kunt als eerste gebruik maken van onze speciale VIP aanbiedingen. Bent u nog geen klant maar wilt u wel graag gebruik maken van onze VIP service? Schrijft u zich dan hier in. Welkom!

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

U kunt weer gewoon bij ons komen winkelen. Maak hier een afspraak of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.