.

Bereikbaarheid tijdens Corona pandemie bij Helmink Wonen en Keukens

Beste klant,

Gelukkig zijn wij weer normaal geopend! Wij zijn blij dat we u weer in onze winkel kunnen ontvangen. Houdt u bij uw bezoek rekening met de geldende coronaregels van onze winkel en het RIVM, zoals de 1,5 meter afstand. Bij de ingang van onze winkel hangt een druktemeter. Beantwoordt voor uzelf voor uw bezoek ook even onze gezondheidscheck. Verder is op uw gemak winkelen in onze winkel prima mogelijk door onze showroomgrootte van bijna 3000 m2. Wilt u toch liever vast een afspraak maken voor uw bezoek, dan is dit uiteraard nog mogelijk via onze website. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze winkel!  

Ook onze bezorgingen kunnen gewoon doorgaan volgens afspraak. Onze medewerkers komen bij klachten uiteraard niet naar u toe. Ook van u vragen we voor bezorging even te kijken of u voldoet aan onze gezondheidscheck. Mocht u liever de bezorging nog even uitstellen, wilt u dit dan kenbaar maken via bovenstaande contactmogelijkheden. Wel zijn er in de meubelbranche grote leveringsproblemen ivm niet voorradige onderdelen, personeel dat thuis zit op fabrieken etc. Hierdoor kunnen wij helaas geen levertijden meer garanderen. U zult begrijpen dat veel maatregelen ons en onze leveranciers direct treffen waardoor deze uitzonderlijke situatie zich voordoet. Er is in dit geval sprake van een overmachtssituatie. Uiteraard stellen wij alles in het werk om alles zo spoedig mogelijk af te kunnen leveren.

Heb je vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. We overleggen dan gezamenlijk hoe het we het aan kunnen pakken onder deze bijzondere omstandigheden, waarin we letten op elkaars gezondheid.

Met vriendelijke en gezonde groet,

Het team van Helmink Wonen en Keukens

           171218-11337640x640.jpg vakmanschap-BINNEN.jpg 171218-11224.jpg