.

Bereikbaarheid tijdens Corona pandemie bij Helmink Wonen en Keukens

Beste klant,

Door de lockdown die vanaf 15 december is ingegaan, zijn onze deuren helaas nog gesloten voor het grote publiek maar mogen wij u wel ontvangen op afspraak! Doet u dit wel minimaal 4 uur voor uw gewenste bezoektijd. Maak een afspraak voor een winkelbezoek via onze website. Verder zijn wij te bereiken via ons telefoonnummer 0575-551514, whatsapp (0575-551514) en info@helminkwonen.nl. Ook tijdens de coronacrisis willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom is ook Persoonlijk woonadvies mogelijk via videobellen. Via onze website en sociale media kanalen proberen wij u te blijven inspireren over alles wat te maken heeft met wonen en inrichting.

In principe gaan onze bezorgingen wel door mits u voldoet aan onze gezondheidscheck. Mocht u liever de bezorging nog even uitstellen, wilt u dit dan kenbaar maken via bovenstaande contactmogelijkheden. Wel zijn er in de meubelbranche grote leveringsproblemen ivm niet voorradige onderdelen, personeel dat thuis zit op fabrieken etc. Hierdoor kunnen wij helaas geen levertijden meer garanderen. U zult begrijpen dat veel maatregelen ons en onze leveranciers direct treffen waardoor deze uitzonderlijke situatie zich voordoet. Er is in dit geval sprake van een overmachtssituatie. Uiteraard stellen wij alles in het werk om alles zo spoedig mogelijk af te kunnen leveren.

Het eventueel afhalen van producten is mogelijk via click & collect. Hiervoor dient u telefonisch met ons een afspraak te maken. U krijgt dan een tijdstip toegewezen waarop dit bij ons bij het magazijn kan worden afgehaald. (Tussen uw telefoongesprek en de afhaaltijd zit minimaal 4 uur. )

Heb je vragen over onze werkwijze, of wil je een afspraak maken op locatie? Neem dan contact met ons op. We overleggen dan gezamenlijk hoe het we het aan kunnen pakken onder deze bijzondere omstandigheden, waarin we letten op elkaars gezondheid.

Met vriendelijke en gezonde groet,

Het team van Helmink Wonen en Keukens

           171218-11337640x640.jpg vakmanschap-BINNEN.jpg 171218-11224.jpg