Corona Maatregelen bij Helmink Wonen

Een veilig bezoek aan onze showroom is goed mogelijk door onze genomen voorzorgsmaatregelen. Actuele informatie vindt u op deze pagina.

Winkelupdate: Woonshoppen Online

Beste mensen,

Wat is het een bizarre tijd. Heel de wereld ligt bijna stil. Vele mensen zitten verplicht thuis, terwijl anderen in bijvoorbeeld de zorg op volle toeren draaien. Opeens zijn andere dingen even niet meer zo belangrijk en proberen we allemaal ons steentje bij te dragen om dit nare virus te kunnen stoppen.

In onze winkel hebben we diverse (hygiëne) maatregelen genomen en wordt alles extra grondig schoongehouden (zie bericht hieronder). Tevens vragen wij onze bezoekers goed rekening te houden met de 1,5 meter afstand en krijgt u van ons een vriendelijke glimlach in plaats van een hand. Mede door deze en andere maatregelen en de richtlijnen van het RIVM en de gemeente is een bezoek aan onze winkel goed mogelijk maar vragen wij u zoveel mogelijk een afspraak te maken. Zo kunnen wij zorgen dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel lopen en dat ruime afstand houden van elkaar geen probleem wordt.

Tijdens deze lange weken in huis zullen ongetwijfeld de woonkriebels gaan spelen en gaat u bedenken wat u nog aan uw interieur kunt veranderen. Daar willen wij u graag bij helpen hebben daarom diverse online mogelijkheden om u te inspireren en te adviseren, ter voorbereiding op uw bezoek aan onze showroom. Denk bijvoorbeeld aan onze website, waar een groot deel van onze collectie en folders te vinden is voor inspiratie. Ons lookbook voor inspiratie en ideeën. Bezoekt u ons liever niet maar wilt u wel een adviesgesprek over uw interieur, neem dan contact met ons op via Skype. Hiervoor kunt u een afspraak maken via ons formulier. Alvast keukenideeën op doen of vast een mooie 3D opstelling maken kan ook vanaf de bank via onze website.

Bezorgingen en afspraken bij u thuis kunnen vooralsnog doorgaan in overleg en met gepaste afstand. Heeft u bij ons iets in bestelling staan houdt u dan wel rekening met langere levertijden. Door de lock-down in ondermeer Duitsland en België krijgen wij geen of nauwelijks goederen aangeleverd. Voor vragen over uw bestelling kunt u contact met ons opnemen via telefoon, email of WhatsApp. Wij proberen deze zsm te beantwoorden.

Achter de schermen zitten wij niet stil en zullen u blijven proberen te inspireren met alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Hou onze website en social media goed in de gaten. Pas goed op uw gezondheid en die van anderen!

Jeroen, Marco en Arjan Helmink
namens Team Helmink Wonen & Keukens

INFORMATIE MBT CORONAVIRUS

Onze winkel is toegankelijk met inachtneming van de adviezen van het RIVM en de gemeente. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zijn voor ons erg belangrijk. Daarom hebben wij vanzelfsprekend maatregelen genomen.

  • Medewerkers met lichte klachten blijven thuis.
  • Uiteraard zorgen we voor een optimale hygiëne in onze winkel.
  • Direct hand-op-hand contact wordt zoveel mogelijk vermeden. U ontvangt van onze medewerkers een vriendelijke glimlach.

Wat vragen wij van u?

  • Houdt ten alle tijde minimaal 1,5 meter afstand tussen onze medewerkers en andere klanten.
  • Bent u verkouden of heeft u gezondheidsklachten blijf dan nog even in huis. Bel ons gerust voor een afspraak zodat wij dit verder met u door kunnen nemen.
  • Reken bij de kassa bij voorkeur af met uw pinpas of mobiele telefoon. Wanneer je alleen over contant geld beschikt verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact.
  • In principe gaan bestaande afspraken door mits er door de klant maatregelen zijn genomen om voldoende afstand te bewaren. Is dit bij u op dit moment niet mogelijk, wilt u dit liever zelf afzeggen of voelt u zich niet lekker neem dan contact met ons op.

Telefoon: 0575-551514
Email: info@helminkwonen.nl

Wij hopen op uw begrip in deze bizarre tijd. Pas goed op uw gezondheid en op die van anderen!