Sluiten

Blogs

Studio Relax: 7 Tips voor het kopen van een nieuwe relaxfauteuil

Heerlijk relaxen op een comfortabele stoel. Wie wil dat nu niet? Maar welke relaxfauteuil past het beste bij jou? Wij geven je 7 tips voor als je een nieuwe relaxstoel gaat kopen.

Honck: Nieuw huis inrichten? 3 Tips voor het beste resultaat

Wat leuk. Je gaat verhuizen. Een goed moment voor een nieuw interieur. Maar heb je al nagedacht over de inrichting van je nieuwe huis? En hoe je dat aanpakt? Wij geven je 3 handige tips.

In 4 stappen naar New Classic

De klassieke interieurstijl laat al jarenlang de harten van menig interieurliefhebber sneller kloppen. En dat is niet voor niets. Het authentieke, romantische aspect van klassieke interieurs haalt bij veel mensen een chique, hotelgevoel naar buiten.

Van moodboard tot droominterieur

Het moment is daar: je moodboard is perfect en je bent klaar om te klussen. Maar waar begin je? Een moodboard maken is een ding, maar een droominterieur creëren iets heel anders. Met dit stappenplan maak je van jouw droom werkelijkheid.

In 5 stappen naar de woonstijl Modern Minimal

Basic, strak en clean zijn dé ingrediënten voor een Modern Minimal woonstijl. Met zachte tinten en natuurlijke materialen creëer je een minimalistische en luxe uitstraling. Alsof je elke dag in een hotel spendeert. Benieuwd hoe jij dit hotelgevoel in huis brengt? In deze blog leggen we je uit hoe je in 5 stappen deze woonstijl doorvoert.

Voor ieder interieur een ander gordijn

De dagen zijn kort. Dat betekent donkere ochtenden én avonden. Voor extra gezelligheid en sfeer trek je al snel de gordijnen dicht. Voor luie zondagen in bed is een verduisterende werking prettig. Benieuwd welke eigenschappen ze nog meer hebben? Je leest het hier.

Een nieuwe vloer? Zo pak je dat aan

Soms kan je interieur wel een opfrisbeurt gebruiken. Het aanpassen van de vloer kan een enorm verschil maken. Wat vloeren betreft is de keuze reuze. Ga je voor PVC, vinyl of tapijt? Voor een lichte vloer of een met een strakke, donkere look? Wij helpen je op weg met dit stappenplan.

Welke vloer past het best bij jou?

Vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Smaak speelt natuurlijk een behoorlijk grote rol bij het uitkiezen van de juiste, maar ook het praktische gedeelte is van belang. Is de ruimte waar de vloer komt vochtig? Valt er in jouw huishouden regelmatig wat op de grond? Allemaal zaken die kunnen meespelen in de zoektocht naar de ideale vloer. Wij leggen je uit in welke situatie je welk vloertype kiest.

Vloerkleed op maat, waar moet je aan denken?

Ben je van plan om een vloerkleed aan te schaffen? Het perfecte vloerkleed kan je interieur helemaal afmaken, maar hoe vind je die? Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten als je een kleed op maat wilt kopen. We helpen je op weg met deze checklist.

Wat kan een vloerkleed op maat betekenen voor je interieur

Hoe kun je beter sfeer en warmte creëren dan met een vloerkleed dat past bij de stijl van jouw interieur? Een perfect vloerkleed op maat kan jouw interieur helemaal afmaken. En is nog eens heerlijk zacht ook. Wij leggen je uit hoe je bij verschillende stijlen een perfect vloerkleed vindt.

Zo creëer je meer sfeer in huis met gordijnen

Binnen wil je het ’t liefst zo gezellig mogelijk maken. Kaarsjes aan, plaid op de bank en de gordijnen dicht. Gordijnen zijn de sfeermakers van je interieur. Gelukkig aan keuze geen gebrek. Maar wat past nu precies bij de sfeer die jij wilt creëren? Wij zetten wat opties voor je op een rij.

Zo vind je de juiste raamdecoratie voor de zomer

Het is weer bijna zomer in Nederland. Het leven verplaatst zich naar buiten waar we eten, drinken en relaxen. Kortom, waar we genieten van de warmte van de zon. Maar die warmte wil je niet binnen hebben. In huis houdt je het hoofd liever koel. Raamdecoratie houdt naast zijn decoratieve functie ook de zon en dus de warmte buiten. Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de ideale raamdecoratie voor de zomer

Haal de zomer in huis met deze tips

De zomer is in volle gang en we genieten enorm buiten. Tijd om dat genieten door te trekken naar binnen. Geef je interieur een oppepper! Met de tips in deze blog haal jij de zomer in huis.

Hoe maak je van je jouw woning een Smart home?

Als je dacht dat een huis niet meer is dan een stapel bakstenen, dan heb je het mis. Elk huis heeft een karakter en de mogelijkheid om te veranderen - of te groeien. Het is mogelijk om je woning in een handomdraai om te toveren in een "Smart Home".

In 5 stappen naar de woonstijl Pure Natural

Zachte tinten, natuurlijke materialen en een oase van rust: dat is de beste manier om de woonstijl Pure Natural te omschrijven. Helmink Wonen en Keukens in Vorden geeft je een aantal belangrijke tips.

In 5 stappen naar de woonstijl Happy Young

Wie wordt er nu niet vrolijk van kleur? Met een Happy Young interieur is een goed humeur gegarandeerd. De felle kleuren, gedurfde accessoires en een opvallende basis die deze woonstijl vormen, zorgen elke dag opnieuw voor een feest in je woning.

Meer inspiratie?

Bij Helmink Wonen en Keukens helpen wij je graag aan met het realiseren van jouw droominterieur! Dat begint altijd bij inspiratie.