.
Sluiten

Al 65 jaar uw woonexpert in de regio!

Op 1 september 2023 bestaat Helmink Wonen Vorden 65 jaar! En dat feestje gaan we samen met u vieren! Houdt deze pagina in de gaten voor meer nieuws en leuke verjaardagsacties want natuurlijk gaan wij trakteren!

Betaalbaar Scandinavisch design!

Jubileum Actie Relax

Onze relaxfauteuil Mees is geheel zelf samen te stellen en is een 360° draaibare relaxstoel, met handmatig verstelbare rugsteun, voetensteun en hoofdsteun. Hij is leverbaar in de maten small, medium en large.
Op zoek naar een betaalbare Scandinavisch design relaxfauteuil? Dan zit je bij Helmink Wonen en Keukens goed! Deze jubileum actie is te bestellen in diverse kleuren en uitvoeringen!

20% Korting op Luxaflex Duettes & Plissés en Jaloezieën

Jubileum Actie Zonwering

Profiteer speciaal voor ons jubileum van extra voordeel op onze meest verkochte Luxaflex producten. Tijdens de actiemaand krijgt u maar liefst 20% jubileum voordeel op Luxaflex Duette Shades, Plisse Shades en Jaloezieën Hout en Aluminium. 

Deze jubileum actie is te bestellen tijdens de actieperiode in Oktober.

Heerlijk slapen in onze Jubileum Boxspring!

Jubileum Actie Slapen

Speciaal voor ons jubileum hebben wij met onze leverancier een Jubileum Box samengesteld. Luxe slapen voor een jubileum prijs. Deze mooie hoge boxspring van 30cm hoog laat u heerlijk comfortabel slapen. Hij kan in diverse mooie luxe stoffen en als vast of electrisch. Kom proefliggen in onze winkel, wij zetten de wekker voor u. 

Deze jubileum actie is te bestellen in diverse kleuren en uitvoeringen! Nu met een gratis premium upgrade compleet in 180 x 200 cm voor 1949,-.

20% Korting op Quooker

Jubileum Actie Keukens

Niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van een Quooker-systeem op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Vooral de water- en energiebesparing en de waterkwaliteit spelen daarin een belangrijke rol. Steeds meer mensen stappen inmiddels over naar een Quooker kraan. Tijdens onze jubileum maand kan dit bij ons met extra voordeel. In samenwerking met Quooker krijgt u tijdens de actiemaand Oktober namelijk 20% voordeel op een Quooker systeem. Loop bij ons binnen of maak een afspraak om de perfecte quooker voor jou keuken samen te stellen. 

Broers Helmink oogsten lof met winkel in wonen én keukens

Interview met de broers Helmink door Luuk Stam

Bekijk hier het interview dat weekblad Contact onlangs afnam met de broers Helmink, naar aanleiding van het 65-jarig jubileum van Helmink Wonen en Keukens in Vorden. 

Overige acties

Rom1961 | 20% Korting op alle comfortfuncties

geldig t/m 30 september 2023

Actie Luxaflex® - korting op horren

geldig t/m 31 december 2023

Studio Relax actie relaxfauteuil Mees