Image slide
Kies voor duo rolgordijnen in de regio Vorden, Zutphen en Ruurlo, bij Helmink Wonen en Keukens
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies en vakmanschap bij Helmink Wonen en Keukens
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Functionele duo rolgordijnen bij Helmink Wonen en Keukens
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie

Duo rolgordijn bij Helmink Wonen en Keukens bij Vorden

Een duo rolgordijn is een mooie én functionele toevoeging aan je interieur. Het duo rolgordijn combineert het beste van twee klassiekers, namelijk de stijl van het originele rolgordijn en de functionaliteit van een horizontale jaloezie. Het bestaat uit twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen. Deze kunnen bewegen ten opzichte van elkaar. Hierdoor kun je op elk moment van de dag het perfecte evenwicht creëren tussen privacy en lichtinval. Er is keuze uit drie standen: open, halfopen en gesloten.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Duo rolgordijn, op maat gemaakt

Er zijn diverse mogelijkheden voor een duo rolgordijn. Er is niet alleen keuze uit ontzettend veel stoffen en kleuren, maar ook uit een aantal strookhoogtes en structuren. Zo is er voor iedere ruimte het juiste duo rolgordijn. Uiteraard maken wij het rolgordijn ook graag voor jou op maat.


"laat je inspireren in onze showroom en ontdek de collectie met zachte stijlvolle stoffen!"


Laat je inspireren

Trendy raamdecoratie in regio Vorden, Zutphen en Ruurlo

Het duo rolgordijn is dé trend van dit moment. De gordijnen zijn eenvoudig te monteren en te bedienen. Een ander voordeel is dat ze niet alleen licht tegenhouden, maar ook warmte.


Maak een afspraak met Helmink Wonen en Keukens

Brandveilige, vlamvertragende duo rolgordijnen

Helmink Wonen en Keukens bezit een grote hoeveelheid vlamvertragende duo rolgordijnen. Deze stoffen voldoen aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen. In onze showroom kunnen wij jou de diverse mogelijkheden laten zien.

Meer informatie? Kom langs bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden. In onze showroom laten wij je graag het volledige assortiment zien!