Het nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

Actie Draaifauteuil Rico

Comfortabel design voor een relaxte prijs! Draaifauteuil Rico is een relax stoel gemaakt van hoogwaardige materialen met veel zitcomfort, standaard uitgevoerd met een verstelbare hoofdsteun. U zit voor optimaal comfort op nosag veren en koudschuim met vormschuim in de rug. En dat al in stof vanaf 599.- !


Bekijk de actieflyer

Silvana Nescafe Dolce Gusto Aktie

Gratis Nescafé Dolce Gusto Mini Me bij aanschaf van 2 Silvana Support hoofdkussens!

Bij aankoop van twee Silvana Support kussens krijgt u de NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me t.w.v. 99,95 cadeau! De aktie is geldig t/m 29 oktober 2017. Profiteer van geweldig ligcomfort, en heerlijke koffie!

* Zo lang de voorraad strekt.


Naar de aktie

Vaarwel tegen pijn in de onderrug

Werken in de tuin, een potje hockey, of wellicht tennissen met vrienden, kunnen helaas leiden tot een onaangename pijn in de onderrug. Het is natuurlijk erg vervelend als je slaap hieronder lijdt. Op het punt waarop alleen pijnstillers lijken te helpen, helpt Matrair. Dit matras is makkelijk aan te passen aan de rugpijn, waardoor pijnstillers vaak overbodig worden. Een pijnloze en comfortabele slaap, dankzij Matrair.

De matras van Matrair is eenvoudig in te stellen op je wensen. Met één druk op de knop van de afstandsbediening worden bijvoorbeeld de heup- en schouder-ondersteuning aangepast. Zo kun je je pijnlijke rug, nek of schouder ontlasten en hoeven deze je welverdiende nachtrust nooit meer in de weg te staan.


Meer informatie

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al ruim een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2008 was het alweer vijftig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.