Het nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

Actie Draaifauteuil Rico

Comfortabel design voor een relaxte prijs! Draaifauteuil Rico is een relax stoel gemaakt van hoogwaardige materialen met veel zitcomfort, standaard uitgevoerd met een verstelbare hoofdsteun. U zit voor optimaal comfort op nosag veren en koudschuim met vormschuim in de rug. En dat al in stof vanaf 599.- !


Bekijk de actieflyer

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

Aktie: Woody Junior Kinderstoeltjes

Nieuw: Woody Junior kinderstoeltjes. Een leuk stoeltje voor de allerkleinsten in huis. Het Woody Junior stoeltje is slechts 56 cm hoog. Leuk voor bij de speeltafeltjes of poppenhoek, of gewoon bij de tafel! In de kleuren Aqua of Rose. Poot eiken. Nu uit voorraad leverbaar voor slechts 49.- per stuk.


Meer informatie

Vaarwel tegen pijn in de onderrug

Werken in de tuin, een potje hockey, of wellicht tennissen met vrienden, kunnen helaas leiden tot een onaangename pijn in de onderrug. Het is natuurlijk erg vervelend als je slaap hieronder lijdt. Op het punt waarop alleen pijnstillers lijken te helpen, helpt Matrair. Dit matras is makkelijk aan te passen aan de rugpijn, waardoor pijnstillers vaak overbodig worden. Een pijnloze en comfortabele slaap, dankzij Matrair.

De matras van Matrair is eenvoudig in te stellen op je wensen. Met één druk op de knop van de afstandsbediening worden bijvoorbeeld de heup- en schouder-ondersteuning aangepast. Zo kun je je pijnlijke rug, nek of schouder ontlasten en hoeven deze je welverdiende nachtrust nooit meer in de weg te staan.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al ruim een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2008 was het alweer vijftig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen beschikt in Vorden en Eibergen over een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. Vandaag de dag is Helmink Wonen in de regio toonaangevend interieurspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- en slaapcomfort.