Merk logo

Flits Tomorrow meubels bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden

Ben je een liefhebber van stads en speels design? Dan is Flits Tomorrow jouw droom. De kasten, fauteuils en banken uit deze lijn geven je interieur een eigenwijze twist. Kijk wat bij jou past bij Helmink Wonen en Keukens in Vorden.

Image slide
Scandinavische meubels bij Helmink Wonen en Keukens
Ontdek de complete collectie in Vorden
Bekijk hier de collectie

Zitbanken

Met een bank is je woonkamer helemaal af. Je ploft er lekker neer en brengt er heel wat gezellige avonden op door. De scherp geprijsde banken van Helmink Wonen en Keukens zijn stuk voor stuk statements. Laat je creativiteit de vrije loop door kleuren en stoffen te kiezen die bij jou passen. Met de hoge kwaliteit materialen en het zitcomfort geeft zo’n bank het hele interieur een upgrade.


Bekijk de zitbanken van Helmink Wonen en Keukens

Kasten

Een kast is meer dan een opbergruimte. De kasten van deze lijn geven je interieur een Scandinavisch tintje. De degelijkheid en het design zorgen voor jarenlang plezier van zowel de functionaliteit als het eigenzinnige uiterlijk.


Bekijk onze kasten

Scandinavisch tafelen met de meubels van Helmink Wonen en Keukens

Een eetkamer of eetkeuken is meestal wel bepalend voor de sfeer in huis. Met de mooie Scandinavische meubels van Helmink Wonen en Keukens in Vorden zal je lekker lang en gezellig natafelen.


Ontdek de eettafels van Helmink Wonen en Keukens

Helmink Wonen en Keukens in Vorden, voor jouw meubels:

Banken

Eetkamers

Fauteuils

Kasten


Maak een afspraak