Het actuele nieuws van Helmink Wonen en Keukens

Wat gebeurt er allemaal bij Helmink in Vorden? U leest het hier..

Vacature Keuken- & Interieuradviseur

Helmink Wonen & Keukens in Vorden is al 60 jaar specialist in wonen op het gebied van meubelen, stoffering, slapen en sinds 2016 ook keukens. Wij zijn een dynamisch bedrijf waarbij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan!

Wij zoeken per direct een enthousiaste, creatieve en commerciele keuken- & interieuradviseur (fulltime) om ons team te versterken.


Meer informatie

Vivante Trendkrant Voorjaar

Blader door onze nieuwe trendkrant en laat u inspireren door de nieuwste voorjaarstrends in gordijnen, vloeren en binnenzonwering. Met nieuwe kleuren en innovaties laten we u ideeën zien wat er in onze Vivante collectie allemaal mogelijk is. In onze winkel kunnen we u er alles over vertellen. Daarnaast krijgt u bij aankoop van nieuwe stoffering vanaf 1295.- tijdelijk een prachtig Urban Cotton wandkleed t.w.v. 170.- cadeau voor in uw nieuwe inrichting!


Blader online door de trendkrant

Interieurtip: Creatieve wandkleden 100% biologisch katoen

De collectie wandkleden van Urban Cotton Amsterdam is nu ook te bekijken in onze showroom. Deze prachtige kleden schieten in hoog tempo naar de nieuwste woontrend voor 2018. Urban Cotton biedt een unieke collectie aan wandkleden. Deze 100% biologisch katoenen wandkleden brengen ieder interieur tot leven. Maak een groot gebaar met één XL-item. Ook en misschien juist wel als je klein behuisd bent. Een item met grote afmetingen laat de ruimte namelijk meteen groter lijken. Je huis maak je pas echt persoonlijk met opvallende eyecatchers!

Bekijk diverse opties en opstellingen in ons Keukenjournaal 2018

In 5 stappen naar uw droom keuken! In ons nieuwe keukenjournaal laten wij u diverse opstellingen en mogelijkheden zien uit onze collectie. Uiteraard voor de scherpste prijs! Laat GRATIS een 3D ontwerp maken om uw eigen wensen en indeling in beeld te brengen.


Bekijk ons Keukenjournaal

All In House 5 jaar Garantie

“All In House Service” is een aanvullend full-service programma voor nieuwe zitmeubelen van leder, lederlook of textiel. Daarbij biedt “All In House Service” een oplossing bij veel problemen die normaliter niet onder de garantie vallen. Hierbij kunt u denken aan constructieproblemen, vlekken of beschadigingen. De service kunt u tegen een speciaal tarief afsluiten bij aankoop van uw nieuwe meubel.


Meer informatie

De historie van Helmink Wonen en Keukens

Al meer dan een halve eeuw kwaliteit en service, daar staat Helmink Wonen voor. In 2018 is het alweer zestig jaar geleden dat de heer Helmink sr. in Vorden zijn eerste meubelzaak oprichtte. In 1978 zijn ook beide zonen Henri en Bernard in de zaak gekomen. Daarna groeide het bedrijf snel en werd in 1982 ook nog een filiaal in Eibergen geopend. Helmink Wonen had in totaal een verkoopoppervlakte van ruim 5000 vierkante meter. Mede dankzij de inzet van 20 medewerkers heeft Helmink Wonen dit kunnen bereiken. In verband met uitbreiding van het assortiment met keukens en de volgende generatie is het bedrijf in 2016 opgesplitst in 2 afzonderlijke bedrijven. In Vorden zijn 3 broers verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Vandaag de dag is Helmink Wonen in Vorden in de regio toonaangevend interieur- en keukenspecialist waar men kan kennis maken met de nieuwste trends in woon- & slaapcomfort en keukenoplossingen op maat.